Когато се чудите какво да облечете, можете да бъде сигурни,

...
Когато се чудите какво да облечете, можете да бъде сигурни,
Коментари Харесай

Бялата риза на Кара Делевин и още 8 стайлинг идеи как да носим тази вечна класика

Когато се чудите какво да облечете, можете да бъде сигурни, че в случай че посегнете към обичаната си бяла риза, в никакъв случай няма да сгрешите, без значение с какво ще я комбинирате. Точно по тази причина ни е толкоз нужна в, изключително през лятото, когато дългите и обемни нейни разновидности могат да се трансфорат в рокля, която да носите както с кецове, по този начин и със сандали на високи токчета.

 КЕВР разгласи новите цени за парно и ток 7 юни 2022 | Комисията за енергийно и водно контролиране удостовери плануваното повишаване на цената на парното и тока за...
Ние обаче си я представяме разкопчана, върху бял топ и с, от лен или деним, по време на някое лятно бягство. Точно както се появи топмоделът Кара Делевин във Венеция през миналия уикенд. Е, ще пропуснем кубинките или най-малко до момента в който не се озовем на някой музикален фестивал, а това лято опциите за това не са по никакъв начин малко.

Бялата риза съвършено може да замести и плажната рокля. Отново е задоволително да имате някой oversize модел, който да носите разкопчан върху и сме сигурни, че ще отива на всички цветове и форми, в които е той.

За дните, в които обаче въпреки всичко би трябвало да стигнете до офиса, можете да я съчетаете с бели дънки или ярък необятен панталон и с елегантни обувки на междинен ток или мокасини. Комбинация, която е подобаваща и за уикенда, макар че тогава по-скоро можете да я носите с дънки или някоя миди пола в хубав и ослепителен принт. Не подценявайте и разновидността, в който ризата може да се постави под някоя рокля с тънки презрамки или пък в случай че те напълно липсват. Това е за моментите, в които роклята доста ви харесва, само че се притеснявате да показвате ръцете си. Но пък можете и просто да се наметнете повърхностно с нея.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР