Когато САЩ бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска държава!!!!! нямаше

...
Когато САЩ бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска държава!!!!! нямаше
Коментари Харесай

СТИГА СТЕ ДРАЛИ РИЗИ! ДА БЯХТЕ РИДАЛИ КОГАТО ОТ 8 ГОДИНИ УКРАИНЦИТЕ ИЗБИВАТ ДЕЦА И ЖЕНИ ТАМ. АКО ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ НЕ БЕШЕ СЪГЛАСУВАНА, ЩАТИТЕ ДОСЕГА ДА СА ПРАТИЛИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА! БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ СПОРИ С ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ!

Когато Съединени американски щати бомбардираха Сирия в синхрон с Ислямска страна!!!!! нямаше дране на ризи за ужасът от войната. Всички западни клиентели тук, които чета, се кефиха на американците и Ислямска страна!!!!!

Безсмислено е да се спори с хора, които не могат да мислят. Путин нанася удари по украински военни елементи и бази, които са американизирани или напряко американски в нарушаване на всевъзможни интернационалните правила (Украйна не е член на НАТО). С това гражданската война в Луганск и Донецк ще завърши.

Да бяхте ридали когато от осем години украинците избиват деца и дами там. Военната интервенция на Путин ще трае няколко дни и ще завърши.

Това не се назовава война и Стефан Янев беше доста прав тази заран. Освен това сигурно е осведомен и сигурно е човек на НАТО, а не на Путин. Ако тази интервенция не беше съгласувана, Щатите до момента да са пратили войски в Украйна.

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР