Когато сънувате раздяла с любимия човек, това означава, че в

...
Когато сънувате раздяла с любимия човек, това означава, че в
Коментари Харесай

Какво означава, ако сънуваш раздяла

Когато сънувате разлъка с обичания човек, това значи, че в действителността двамата ще сте дружно за доста дълго време. Връзката ви ще е доста мощна и нищо няма да ѝ попречи. Голяма е вероятността за неотдавнашен брак.

Ако сънувате, че до момента в който се разделяте с обичания човек, не преставате да плачете, това значи, че ще имате доста триумфи в любовта. Ако нямате сега връзка, подобен сън значи, че в най-скоро време ще срещнете огромната си обич.

Ако в съня си се разделяте с обичан човек, само че не плачете и не усещате ни минимум страдание от раздялата, това значи, че в действителния живот ви чакат дребни неприятности.

Ако раздялата с обичания човек минава с доста страсти, усещате огромна горест, това значи, че в най-близко време ще ви се случи нещо в действителност прелестно, което ще е от огромна значимост за вас.

Ако в съня си виждате по какъв начин обичания ви човек се отдалечава от вас, това значи, че в действителния живот не желаете да приемете връзката си такава, каквато е. В същото време не смеете да извършите даже най-малката забележка на индивида до вас, тъй като ви е боязън, че ще го загубите.

Ако в съня ви обичаният ви плаче, до момента в който се разделяте с него, това значи, че в най-скоро време ще се разделите с половинката си.

 Кошмар

Не е наложително това да е разлъка вечно, може да е краткотрайна разлъка поради пренасяне на вашата или неговата месторабота. Временната разлъка може да е и опция да разберете дали любовта ви е в действителност мощна.

Ако в съня ви се разделяте с обичан човек, а той се усмихва, това значи, че ще откажете предложение, което на пръв взор наподобява доста примамливо. След време ще разберете, че сте постъпили вярно.

Ако сънувате, че се разделяте с обичания човек и при раздялата се карате с него, това значи, че ви чака сериозна работа, която ще донесе триумфи с цената на доста старания. По пътя към триумфа ще зародят доста спънки.

Ако в съня си се разделяте с обичания човек, само че се вкопчвате в него, а той се пробва с всички сили да ви отблъсне, това е знак, че ще имате съществени неприятности, свързани с работата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР