Когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута, то и равенството

...
Когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута, то и равенството
Коментари Харесай

Илич: Когато противникът изпусне дузпа в последната минута, равенството също е успех

Когато съперникът пропусне дузпа в 90-ата минута, то и равенството е  триумф. Дербито си е дерби. Видяхме корав, нападателен, само че не и хубав футбол. Така старши треньорът на ЦСКА Саша Илич разяснява равенството против Левски в 26-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „ Васил Левски ” приключи при резултат 0:0, а в 90-ата минута Ивелин Попов пропусна дузпа за „ сините ”

" Както съм казвал и по-рано, всяка самостоятелна неточност може да коства скъпо. Не мога да кажа, че сме били страхливи. Големият проблем в играта ни беше, че всеки се опитваше да даде последния пас. Ни сме работили къде би трябвало да се случват тези пасове, само че през днешния ден не се получи. По никакъв метод не поддържам свадите, само че това е дерби и напрежението е огромно. Всеки мач е край. Преднината ни е единствено две точки, има девет мача, би трябвало да я задържим до края.

Пак споделям, че всеки идващ мач е край, идва мач против Пирин, който е идващият край за нас. Мачът против Лудогорец носи същия брой точки. Трябва да се готвим мач за мач, и още тази към този момент или на следващия ден би трябвало да стартираме да мислим за идващия съперник. И да бяхме спечелили, отново нямаше да бъде елементарно. Има девет мача до края, а това е доста ”, сподели още сръбският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР