Когато някъде се води война, никой нормален човек не одобрява

...
Когато някъде се води война, никой нормален човек не одобрява
Коментари Харесай

Кой стои зад "мирното шествие" от 24 март?

Когато някъде се води война, никой естествен човек не утвърждава протичащото се.

Много хора потеглиха да се борят с войната през вчерашния ден, само че се оказа, че не всички са тръгнали от обич към украинските ни братя.



Тази година на уредниците на " " в София не им беше задоволително да се съберат и да повикат на 12 февруари, а през вчерашния ден, скрити зад " положителни планове ", направиха своя втори шпалир по софийските улици.

Нищо инцидентно не се е случило нощес. Нищо...



Ако към момента се чудите кой е " яхнал " снощния протест-шествие, ами луковците . Един от видните им представители възпламени знамето на Русия. Но неговата " обич " към съветския народ и тяхната реликва не е от през вчерашния ден. Реално нощес единствено се е " преоблякла ". До преди 24 февруари е мразел всичко, обвързвано със руската войска, страна и народ. Нека не забравяме, че украинският народ до преди няколко години също беше част от обединените републики! Сега като че ли внезапно момчето заличи толкоз " руски години " и се причисли към " правата страна ".



Обявилият се за българин не признава други народи за своя, а нощес пял дружно с участниците в шествието " Слава Украине! ". Много къса се оказа паметта му, както - и тази на останалите от шайката, от която е част.



Всички внезапно не помниха по какъв начин нашите роднини бяха преследвани от главорезите, подвизаващи се в Украйна и подпомагани от украинското държавно управление.

Нима не помниха по какъв начин?!



Реално всичко случило се нощес е като едно своего рода продължение на това, което беше на. Тези събития породиха наказателните батальони и доведоха до случилото се.

И тук ли ни чака същото с такива предводители и пророци като този младеж?! Той се желае чиста нация от българи и сякаш " бяга от злото ", сторвайки зло другиму!



Не е инцидентно, че на лявата му ръка се вижда череп!!! Помним събитията от нощта на 2 септември 2020 година пред Министерски съвет. Там паралелно с служителите на реда бяха и тези, закичили се с тъкмо такива знаци. Не е инцидентен и Иван Белишки, наследник на кмета на Панагюрище. Явно е повел агитките на ГЕРБ не на мир, а - на война. По всичко проличава какви планове има, палейки знамето на Руската федерация!

Насилието не ражда мир, млади българино!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР