Когато ние не отиваме при забележителностите, те идват при нас.

...
Когато ние не отиваме при забележителностите, те идват при нас.
Коментари Харесай

Да се разходим онлайн из най-големите забележителности по света!

Когато ние не отиваме при забележителностите, те идват при нас. Онлайн, само че пък в хола ни, до момента в който си стоим на дивана. Индия, Египет и Перу са единствено част от страните, които можем да посетим с един клик. Кои са забележителностите, до които можем да се докоснем виртуално? Нека забележим. 

Мачу Пикчу, Перу

Мачу Пикчу е архитектурен комплекс, издигнат от инките през 15 век. Наричан е още " Изгубеният град на инките ". Още през днешния ден можете да го посетите тук и да си извършите виртуална обиколка с поредност от 360-градусови изображения. Обиколката включва и справочник с информация за архитектурата и историята на обекта. 



Пирамидите в Гиза, Египет

Построени преди към 4500 години, пирамидите са познати като гробници на фараоните. Ако не сте имали шанса да отидете до Египет, сега той идва при вас с един клик тук . Онлайн обиколката ви ще бъде изпълнена с вълнуваща информация, както и доста забавни обстоятелства за едни от най-големите пирамиди. 



Ангкор Ват, Камбоджа 

Това е най-големият набожен монумент в света, в началото издигнат като хиндуистки храмов комплекс, отдаден на бога Вишну, през първата половина на XII век, само че последователно се трансформира в център на будизма през втората половина на същия век. Виртуалната обиколка изследва някои от магическите храмове, в това число петте кули на самия Ангкор Ват. 



Тадж Махал, Индия

Тадж Махал е едно от чудесата на света и е образец за това какъв брой надълбоко един мъж обича брачната половинка си, че даже откакто тя остава единствено спомен, той увековечава нейната памет, с цел да не бъде забравена в никакъв случай. Този човек е императорът Шах Джахан, който се влюбва в персийската мюсюлманска принцеса Мумтаз Махал и след това се дами за нея. Ако към този момент сте се въодушевили, можете да го посетите виртуално тук ,   а в случай че желаете да видите 360-градусови изображения от птичи взор, можете да го извършите на този адрес .



Петра, Йордания

Един от най-старите градове в света. 85% от него е към момента подземен и следва да бъде разкопан, само че останалите 15% са били фон на филми като " Мумията се завръща ", " Индиана Джоунс, " Последният кръстоносен поход " и други. Онлайн обиколката включва справочник, както и информация за едни от най-емблематичните монументи на града. 


 10 кино лентата, които ще ни отведат на необикновено пътешествие
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР