Когато не пиша статии за Момичетата от града, понякога просто

...
Когато не пиша статии за Момичетата от града, понякога просто
Коментари Харесай

26 от най-хубавите сватбени фотографии в света

Когато не пиша публикации за Момичетата от града, от време на време просто си седнал съм и преглеждам фотоси из фотографски уеб сайтове, а тези от сватби постоянно са ми били изключително приятни.  

Може би тъй като не съм била младоженка и не сме имали женитба с мъжа ми – ние просто отидохме в общината и се подписахме пред четирима души, много обичам сватбена снимка и постоянно се очаровам какви майстори има, какъв брой се е развила тази снимка, какъв брой страст е запечатана и какъв луксозен фамилен миг е това. 

Естествено, дали един брак ще е благополучен и дълъг, въобще не зависи от това какъв брой ти е била хубава сватбата и дали въобще си имал такава. Въпреки че аз съм от късметлийките в това отношение, у мен постоянно ще има едно сантиментално момиче, което желае да бъде в бяла рокля, с разпилени дълги коси и венец от горски цветя. 

26 от най-хубавите сватбени фотографии, правени в миналото, можете да разгледате в галерията. Селектирани са от уеб страницата Fearless Photographers, където на всеки два месеца награждават най-хубавите фотоси в света. В последната им сбирка има 9300 фотоси, само че единствено 218 са достигнали до финала. Цялата сбирка можете да разгледате .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР