Когато най-накрая излезете на среща с човека, когото харесвате, и

...
Когато най-накрая излезете на среща с човека, когото харесвате, и
Коментари Харесай

5 неща, които да направите на първа среща

Когато най-сетне излезете на среща с индивида, който харесвате, и крайната ви цел е да започнете връзка, просто не желаете да се неуспехите. Кой ли не го желае, в случай че би трябвало да бъдем почтени? Въпреки че няма явен справочник за запознанства, ето някои неща, които може да извършите:

Определете ясно границите.

Как приемате срещите? За някои с няколко души в един и същи интервал са естествени. Има обаче и други, които се усещат излъгани, когато научат, че въпросният човек се вижда с някой различен. Като се имат поради тези разлики, би трябвало да извършите тази граница ясна, с цел да не бъдете разочаровани или противоположното – да подведете другия в желанията си.

Покажете, че се интересувате от индивида, с който излизате.

Проучете повече за него и не чакайте просто той да спре да приказва, с цел да започнете вие. Казвайки:  „ Наистина ли? Аз пък… “изпраща известие, което гласи нещо като„ Добре, че си приключил. Ето моята забавна история ”. Задавайте въпроси, които изискват повече от „ да “ и „ не “ като отговор, и не забравяйте, че перифразирането оказва помощ да покажете, че сте слушали добре. Не сте на изявление, тъй че не всичко би трябвало да е за вас. Разбира се, тук не приказваме да следите другия, просто да се поинтересувате повече от него.

Не се правете на такива, каквито не сте.

Ако не притежавате кола, не я вземайте назаем, единствено с цел да впечатлите другия. Ако не обичате да четете или да гледате филми, не запомняйте сюжета, преструвайки се, че се интересувате. Не карайте индивида насреща да се влюбва в някой, който току -що сте основали. Фасадата ви ще избледнее рано или късно, а от това не печели никой.

Разпределяйте вярно времето си.

На всеки може да се случи да закъснее поради непредвидени условия, само че се постарайте да сте на мястото на срещата в точния момент. Доколкото е допустимо, избягвайте да поемате други задължения, в случай че към този момент имате подобен. Закъснявайки за уречения час може да сътвори усещането, че не цените другия.

Знайте желанията на колегата ви.

Всеки има своите желания, тъй че когато сте на среща, бъдете деликатни, с цел да знаете какво би трябвало и какво не би трябвало да вършиме. Добре ли е за него, в случай че платите сметката? За някои това е жест, че не сте с тях единствено, с цел да ви черпят, само че други считат, че е обидно, тъй като като че ли намеквате, че не могат да платят. Внимавайте с  Когато се съмнявате, попитайте. По този метод ще можете да покажете почитание към индивида, с който сте излезли и това ще бъде оценено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР