Когато мислите за връзката си и нейното бъдеще, е хубаво

...
Когато мислите за връзката си и нейното бъдеще, е хубаво
Коментари Харесай

7 причини защо трябва да работите върху връзката си

Когато мислите за връзката си и нейното бъдеще, е хубаво да анализирате всички фактори в нея. При състояние, че става въпрос за връзка с някого, признаците, че не би трябвало да се разделяте, нормално са субективни и могат да се разграничават при другите хора.

Въпреки това някои модели могат да се преглеждат от някои хора като доказателство, че им е писано да бъдат с някого и да продължат да работят за връзката си.

Тези сигнали могат да включват разнообразни фактори, като да вземем за пример време, съгласуемост и инцидентни събития.

Представата за орис е мощно повлияна от времето. Много хора считат, че срещата с верния човек в подобаващия миг от живота им е знак за орис. Това може да е среща с някого, когато са прочувствено отворени или когато са достигнали място в развиването си, което е съвместимо с другия човек. Тази синхронизация на времето може да насърчи мощното възприятие за връзка и да ускори вярата в ориста.

Друго значимо основание е съвместимостта. Когато двама души имат сходни ползи, полезности и упоритости, това може да се пояснява като индикация, че са предопределени да бъдат дружно. Когато поддържат връзка, се усеща лекост и схващане, като че ли се познават от дълго време. Това високо равнище на съгласуемост може да укрепи визията, че могат да се усещат добре във връзката си и могат да си дадат късмет.

От решаващо значение обаче е да подхождаме внимателно към понятието „ орис “. Макар признаците да наподобяват явни и безапелационни, значимо е да помним, че човешките и изключително сантименталните връзки са комплицирани и нюансирани. Личностното развиване, общуването и отдадеността са решаващи фактори за развиването на дълготрайна и смислена връзка.

 връзката си

Ето няколко значими аспекта, които демонстрират, че би трябвало да работите върху връзката си, а не да мислите за разлъка:

Правилният сътрудник ви поддържа и подтиква личностното ви развиване

Един от най-големите признаци, че би трябвало да дадете късмет на връзката си, е, че в случай че оставането с половинката ви ви прави по-добър човек. Това е мощен мотив да преосмислите прекратяването на връзката и да работите върху нея, с цел да продължите да бъдете дружно и отсега нататък.

Способност за решение на проблеми

Ефективното решение на проблеми е належащо за сполучливите взаимоотношения. Ако вие и брачният партньор ви можете да работите дружно, с цел да преодолявате пречките и да създавате решения, това е добър индикатор, че можете да сте сигурни в бъдещето на връзката си.

Усилията за разрешаване на спорове

Конфликтът е неминуем, само че методът, по който той се позволява, дефинира качеството на връзката. Ако вие и брачният партньор ви интензивно се занимавате със здравословни и учтиви частни практики за разрешаване на спорове, това демонстрира опция за прогрес. Вие сами задавате темпото на връзката си и би трябвало да работите по време на споровете.

 връзката си

Взаимна поддръжка

Партньорът, който ви поддържа, е до вас в положителни и неприятни времена. Ако той се придържа към вас и демонстрира непоколебима поддръжка в сложни моменти, това е забележителен сигнал, че би трябвало да останете дружно и да работите върху проблемите. Така ще покажете, че имате надзор над връзката си и тя е постоянна, тъй като сте дружно в сложните моменти.

Истински извинения и амнистия

Във взаимоотношенията се случват неточности, само че откровените извинения и прошката могат да оказват помощ за укрепване на раните. Ако вие и вашата половинка можете да се извините и да си простите един на различен, това е симптом на прочувствена зрялост и допустима причина за помиряване. Така можете да дадете късмет на връзката си и показвате, че се разкайвате за постъпката си.

Споделени финансови цели

Понякога паричните въпроси могат да бъдат причина за спорове в партньорствата. Добър знак за бъдещето е, в случай че вие и вашият сътрудник имате сравними финансови цели и можете да преговаряте дружно по парични въпроси. Хубаво е, когато връзките ви не са основани единствено на финансите, само че сигурно сте се убедили, че във връзката си въпросът с бюджета е внимателен.

 връзката си

Интуитивно схващане

Понякога може да усещате желанията и страстите на колегата си, без да употребявате думи. Ако се разбирате интуитивно, това значи, че сред вас съществува дълбока прочувствена връзка, която си коства да бъде поддържана.

И най-после, в случай че оставането с колегата ви обезпечава наслада, благополучие и възприятие за задоволство, това е сериозна причина да преосмислите раздялата и да положите старания да оправите нещата. Дайте късмет на връзката си, тъй като няма смисъл да пропилявате щастието си, поради моментно отчаяние.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР