Когато мислите да се насладите на чаша чай кой вид

...
Когато мислите да се насладите на чаша чай кой вид
Коментари Харесай

Чаят Улун предпазва от рак на гърдата

Когато мислите да се насладите на чаша чай кой тип се появява като облик в главата ви - зелен, черен, билков? Така е тъй като още не сте пробвали китайския чай Улун, настояват специалистите по чаепитие от екипа на доктор Джоузеф Меркола. Тази напитка обезпечава на тялото ви хранителни субстанции и изгодите за здравето са неизмерими. Разбира се в умерени количества. Като всичко останало.

Чаят Улун е цялостен с антиоксиданти, наречени полифеноли, в това число теафлавини, теарубигини и епигалокатехин галат (EGCG). Освен че е в помощ на контролиране на тежестта, подкрепя елиминирането на свободните радикали и ускорява мозъчната функционалност. Спомага за здравината на костите и въздейства благотворно върху сърдечната активност. 
Според скорошно изследване, оповестено в списанието Anticancer Research, екстрактът от чай от Улун може да се употребява при предварителна защита на рака на гърдата. Изследователите стигнали до извода, че в районите на Китай, където всеобщо се пие чай Улун, демонстрират приблизително ниски проценти на рак на гърдата. 
Ако решите да опитате тази антична напитка, не забравяйте да вземете чай Улун от благонадежден производител и да го пиете умерено, изключително в случай че сте чувствителни към кофеина, поучават хората на доктор Меркола. Избягвате чаените торбички, направени от пластмаса, като найлон, термопластик, PVC или полипропилен, които могат да излъчат нежелани и евентуално нездравословни химикали във вашата напитка.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР