Когато мислих за предстоящи филми до края на годината (и

...
Когато мислих за предстоящи филми до края на годината (и
Коментари Харесай

Десет предстоящи филма в списъка за гледане

Когато мислих за идни филми до края на годината (и началото на следващата), бях решила да показва единствено пет, само че това се оказа доста по-трудно, в сравнение с да избера 10. Всъщност цифрата е доста по-голяма – тази година излизат филми със страховит капацитет, които си заслужава да обсъждаме и чакаме. Ето някои от тях.

Last Days in the Desert
Юън Макгрегър е Иисус. Филмът споделя за последните дни в пустинята – 40-те дни, които Иисус Христос прекарва в пост и молитва, изкушаван от дявола.



 

Knight of Cups
Последният филм на Теренс Малик споделя за холивудски сценарист (Крисчън Бейл), който се пробва да откри смисъл в странни събития, протичащи се към него.



 

Queen of the Desert
Биографичен филм за Гъртруд Бел (в ролята е Никол Кидман) – пътешественичка, писателка, археоложка, картографка и политически аташе на Британската империя първоначално на XX век.



 

The Lobster
В неразбираемото бъдеще хората без сътрудници имат 45 дни, с цел да си намерят подобен, преди да бъдат превърнати в животни и пуснати в гората. В основните функции са Колин Фарел и Рейчъл Вайс.



 

Irrational Man
Това е последният филм на Уди Алън. Професор по философия (Хоакин Финикс) ще откри смисъл в живота след съдбоносно решение.



 

Amy
Документалният филм за певицата Ейми Уайнхаус ще опише за трагичния й живот...



 

Sicario
За този филм занапред се разясняват високи залози за съществени награди. Главната героиня (Емили Блънт) – агентка на ФБР, получава задача да помогне във все по-задълбочаващата се война против опиатите в граничната зона сред Съединени американски щати и Мексико.



 

Secret in Their Eyes
Последният филм на Джулия Робъртс. Агентка на ФБР ще загуби щерка си и ще търси правдивост за гибелта й с цената на всичко.



 

Joy
Дженифър Лоурънс още веднъж получава страшна роля. Героинята й Джой е жена, която слага началото на бизнес династия.



 

The Revenant / Завръщането
Този филм занапред крещи: “Оскари ”! Тук с изключение на поради Леонардо ди Каприо и режисьора Алехандро Гонсалес Иняриту, алената лампичка светва и поради гениалния оператор Емануел Любецки („ Гравитация “, „ Бърдмен “). В “Завръщането ” той вкарва 65 мм камера от ново потомство, което дава обещание заплашителен театър. Историята споделя за трагичната вендета на основния воин Хю Глас (Лео), зарязан след нахлуване на мечка.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР