Когато живакът удари над 30 градуса, ни се иска да

...
Когато живакът удари над 30 градуса, ни се иска да
Коментари Харесай

По-стилни и елегантни, дори и в най-горещите дни

Когато живакът удари над 30 градуса, ни се желае да сме някъде на плажа, единствено по бански и покрай море или басейн, в които да се разхлаждаме. Не всички обаче може да си го позволим или пък просто отброяваме дните, в които ще се пренесем точно там. През това време обаче желаеме да преминем през горещите дни също толкоз стилно, колкото и през зимните. Затова през днешния ден си вършим къс справочник по елегантно оцеляване в жегите.

Много е значимо какви материи ще изберем. Доказано е - някои са по-подходящи за топлота от други. Добре е да се заобикалят синтетични материи, като най-хубавото решение са ленът и памукът. Ленената тъкан държи ветровито, по тази причина и ризите от тази материя са най-носени точно на плажа. Докато памукът защищава от топлината.

Забравяме за наслояването на облекла. Ако го има, дано то е единствено при бижутата. Понякога носим топ под риза или тениска под роклята, само че в горещите дни избираме единствено едното или другото. Например кроп топ с необятен ленен панталон или обемна риза с къси къси панталони могат да донесат стила и комфорта, от който имаме потребност. За жегите оказват помощ и по-свободните силуети като тези мини или миди рокли, които са напълно разкроени, блузите с деколте вид „ лодка “ и буфан ръкави, ефирните поли или необятните пижамести панталони.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

Понякога даже не е нужно да си купуваме нещо ново, а просто да трансформираме нещо от към този момент наличното в дрешника. Например да отрежем някой чифт от дънките си, с цел да станат къси, да скъсим ръкавите на някоя блуза или да отрежем тези на тениска или просто да заемем риза от дрешника на обичания мъж и да я завържем отпред в композиция с пола или бермуди.

Въпреки че черното наподобява доста изискан и през лятото, въпреки всичко за топлите дни е по-добре да носим по-светли и пастелни тонове. Бебешко синьо, розово, ярко жълто, цвят мента са единствено част от нюансите, с които летният стайлинг ще наподобява по-свеж и грациозен.

Колкото до обувките, макар че модерните девойки носят каубойски ботуши през цялата година, по-добре да посегнем към сандалите – с ток или без, като има толкоз минималистични модели, които елементарно ще се приспособяват към всеки тоалет. Това важи и за чехлите, даже и да са Birkenstock, тъй като те от дълго време са must have за летния капсулен дрешник.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

 
10 минималистични летни тоалета, с които постоянно ще изглеждаме изискан

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР