Когато искаш да подкрепиш някого, винаги има начин да го

...
Когато искаш да подкрепиш някого, винаги има начин да го
Коментари Харесай

Принц Джордж умили зрителите на финала на Евро 2020

Когато искаш да подкрепиш някого, постоянно има метод да го направиш. По образеца на младия принц Джордж, който зарадва почитателите на британския футболен тим на стадион " Уембли ".

7-годишният принц участва вчера на финала на Евро 2020 дружно с родителите си, херцога и херцогинята на Кеймбридж. Младият принц беше облечен в тъмносин костюм, синя риза и алена раирана вратовръзка, сходно на последната му поява на мач от Евро 2020. Принц Уилям, който е президент на футболната асоциация, за следващ път избра той и сина му да носят съвпадащи нюанси. Кейт носеше бял блейзър и привличащи погледа червени обеци. Облеклото на херцогинята на Кеймбридж беше респект към аленото и бялото от знамето на Англия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от About The Duchess of Cambridge (@life.of.a.duchess)

Принц Джордж участва на мача сред Англия и Германия дружно с родителите си предишния месец. Отборът на Англия завоюва мача против най-големия си противник, а седемгодишният ентусиаст се надяваше да донесе шанс на обичания си тим и през вчерашния ден. Съдбата обаче реши друго.

Джордж изключително блестящо, както единствено едно дете може, отрази най-пълно настроението на целия британски народ, защото неговата бурна наслада отстъпи място на отчаянието, когато Англия загуби от Италия на финала на Евро 2020 на " Уембли ".

Седемгодишният Джордж тържествуваше неистово, когато Англия поведе рано, само че изглеждаше изключително печален, откакто тимът загуби след дузпи. Неподправените реакции на принц Джордж умилиха всички в интернет. Принц Уилям постави по бащински ръцете си върху рамото на сина си, с цел да го утеши, когато играта доближи трагичния си свършек.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Royal_Kids (@royal_kiddos)

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Royal_Kids (@royal_kiddos)

Междувременно Кейт скри очите си с ръце, с цел да не гледа по какъв начин обичаният й тим губи. Личното отчаяние на Уилям стана ясно в обява в Инстаграм, която той показа минути след края на мача и в което поздравява двата тима за достойното показване.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Royalist (@_britishroyals_)

Принц Джордж получи най-трудния урок – в живота успехите се редуват със загуби. Евро 2024 ще се организира след три години в страната хазаин Германия, което значи, че Джордж към момента няма да е задоволително огромен, с цел да се причисли към тима и самичък да обезпечи успеха - само че безспорно ще ги поддържа.

 
Кейт Мидълтън за родителството по време на локдаун


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР