Когато имате нужда от повече кофеин и концентрация, вероятно сте

...
Когато имате нужда от повече кофеин и концентрация, вероятно сте
Коментари Харесай

Енергийни напитки – НЕ сте очаквали какво може да ви причинят

Когато имате потребност от повече кофеин и централизация, евентуално сте прибягвали до енергийните питиета. В началото те работят освежаващо, само че с течение на времето или с несъразмерната им приложимост, може да забележите някои притеснителни резултати.

Никой не допуска, че тези 7 храни съдържат КОФЕИН

Сърцебиене
Идеи за домашни енергийни питиета по-добри и безвредни от тези в магазина!
Промишлените енергийни питиета са налични до нас, само че доста постоянно в тях има нездравословни химикали и най-много захар. Да, сигурно ни нося...
Прочети повече
Сърцебиенето и артериалното налягане се въздействат от кофеина. В енергийните питиета има пъти повече кофеин, в сравнение с в едно кафе. Това оказва стрес за вашия организъм и повишава кръвното и пулса. Ако имате сходни проблеми, по-добре се насочете към чайове или освежаващи сокове.

Как най-лесно разбираме, че имаме нетърпимост към кофеина

Безпокойство

Кофеинът предизвиква безпокойствие, паника и може да докара до пристъпи на суматоха. Ако усетите, че след приема на сходна енергийна напитка мислите ви стартират да се движат безредно и в отрицателна тенденция, то по-добре ограничете тяхната консумация.

Това може да докара и до положения я на бодърствуване, студена пот или талази по тялото.
Лекар разкри рисковите последствия от потреблението на енергийни питиета
Eнергийните питиета за неизменима част от всекидневието на доста от нас. Те са желани поради бързия си резултат. Но за жалост консум...
Прочети повече
Обратен резултат може да е непрекъснатото предпочитание за сън. Това се получава, когато организмът си построи приемливост към кофеина и той спре да му въздейства. Вместо това се усеща отмалялост и изнемощялост.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР