Когато имаш чувства към някой, винаги е добре, да получиш

...
Когато имаш чувства към някой, винаги е добре, да получиш
Коментари Харесай

Признаци, че е влюбен до полуда във вас – вербални и невербални

Когато имаш усеща към някой, постоянно е добре, да получиш удостоверение и за неговите. Но по какъв начин да стане това, в случай че влюбеният мъж не бърза да разкрива какво изпитва към вас? Видими ли са за сетивата ни явните признаци на обич? Как да тълкуваме държанието на влюбения мъж? Психолозите ще ни обяснят отговорите на тези въпроси в този момент.

Невербални признаци, че е влюбен

Психологията на влюбения мъж

Преди да преминем към това обаче е належащо да изясним нещо доста значимо – любовта „ връхлита “ всички нас, на своя глава дали я желаеме или не.

Понякога даже става по този начин, че мозъкът към момента се съпротивлява, до момента в който сърцето към този момент се е отдало изцяло на това възвишено възприятие. В тази връзка, колкото и волеви и съдбоносен да е един мъж, държанието му няма по какъв начин да не се промени. Дори некомуникативните и нарочени като странни хора се трансформират.

Не всичко се развива толкоз бързо, колкото ни се желае

Мъжете не са подготвени да признаят възприятията си толкоз бързо, колкото ни се желае на нас, дамите, само че не са и в положение да им устоят и да ги отхвърлят. Така че, всеки мъж, даже и този, който умее да се владее съвършено, в последна сметка още веднъж се „ издава “. И тук е мястото да кажем, че той подсъзнателно желае да направи тъкмо това. Проблемът е, че умишлено към момента не е изцяло подготвен и има неща, които го възпират.

Мъжете също се нуждаят от топлота, не по-малко от дамите

В логиката на психиката има една доста любопитна доктрина, съгласно която влюбеният мъж, прикривайки възприятията си, се управлява само от желанието да покаже принадлежност към своя пол. Но мъжете, при всичките им строги условия към самите себе си, във връзка с възприятията, не се разграничават от дамите. Всички сме хора. Мъжете също по този начин се нуждаят духовна непосредственост и положително, топло отношение. В противоположен случай не биха търсили някоя специфична жена в общуването си, а щяха да създадат това с първата срещната.

Мъж се влюбва в дамата, която най-добре дава отговор на неговото душевното му положение, т.е., с нея усеща комфорт, уют и успокоение. Ако не откри задоволство в тези свои търсения и стремежи, той няма да предприеме идващите стъпки, които ще трансфорат двамата в двойка. И назад, в случай че дамата дава отговор на визиите му за любящ и подкрепящ сътрудник, с който може да си разреши да бъде себе си, тогава всичко бързо ще прерасне в същинска обич.

Точно по тази причина и влюбеният мъж крие възприятията си до последно – до момента в който не се увери изцяло, че дамата дава отговор на неговите условия и той може към този момент умерено да я назова негова.

Признаците, че той е влюбен

 

Те се разделят на невербални и поведенчески.

Психолозите дефинират 10 признака, по които можете да разберете дали един мъж е влюбен във вас. Но не забравяйте, че всеки човек е друг. Всеки си има свои лични характерности и всичко доста зависи от неговия темперамент, желания и полезности в живота, както и неговото възпитанието, несъмнено.

Върнете времето обратно и си припомнете първата среща

Припомнете си деня, в който сте се срещнали. Повторете момента, когато сте осъзнали, че той е обезпокоен и се мъчи да прикрие това, което изпитва. Кога усетихте в очите му това особено пламъче, предопределено единствено и само за вас? Как се е трансформирало държанието му от този момент?

Поведенчески признаци, че той е влюбен във вас

Промените в държанието се показват паралелно с смяна в неговия характер:

Когато е влюбен мъж, който е всекидневно по-затворен и свенлив, внезапно се отпуска и изненадва с това даже самичък себе си.
И назад – този, който е нормално много „ отворен “, внезапно става въздържан и безмълвен. Всички тези признаци приказват единствено едно – всеки човек намира своя си метод да се оправя възприятията си.
Влюбеният мъж стартира да поддържа такава линия на държание, която е присъща за същински благородник. Той държи да сте постоянно добре, себеотрицателен е и не стопира да се грижи за вас и по всякакъв начин да ви оказва помощ и поддържа. Той живо се интересува от всичко, обвързвано с вас – следи в какво въодушевление сте, тормози се за вашето здраве и все търси способи да се увери, че сте изцяло добре.

Също по този начин, влюбеният мъж се пробва да комуникира с вас, употребявайки и всеки подобаващ мотив. Както и да е постоянно допустимо най-близо до вас. Той не стопира ви гледа в очите. Всичко това приказва единствено едно – този човек има сериозен интерес към вас.

Невербални признаци, че той е влюбен във вас

В допълнение към поведенческите промени на мъжа, съществуват и невербални признаци, че е влюбен. Те са по-малко забележими, само че си съществуват.

Когато сте в компанията му, наблюдавайте погледа му. След смешка нормално всеки ще огледа този, който е най-привлекателен за него. Това се прави неумишлено, с цел да се види реакцията на субекта, без значение дали шегата се е харесала или не. Всички останали хора не са му забавни. Той ще следи тъкмо вашата усмивка или смях.

Когато човек е влюбен, той не знае къде да постави ръцете си. Започва да се колебае и ги крие в джобовете си, стискайки палците на открито.

Дори опитният мъж не може да се прикрие и постоянно е „ предаден “ от погледа си. Той ще ви гледа право в очите. Ако засечете погледа му, ще видите, че зениците му са разширени, а веждите му леко повдигнати.

Друг симптом, че мъжът желае да има дамата до себе си е невербалният жест, при който той издърпва колана си с палци.

Ако забележите, че той неумишлено ви имитира, това един от невербалните жестове на всеки човек, когато желае да бъде харесан. Ако кръстосате крайници, той също ще кръстоса своите. Ако вземете чаша вода и той незабавно ще ожаднее. Този признак се вижда доста добре от психолозите и се пояснява недвусмислено като влюбване.

Как да разберете, че той ви желае мощно

Има разлика в признаците, когато мъжът е „ влюбен “ или изпитва „ скотски инстинкт “.

Например, при мощно предпочитание да ви има физически, погледът му като че ли ви прави оценка. Той ви изследва деликатно, като стартира с лицето ви и приключи с пръстите на краката. После връща погледа си обратно. Гледа ви по този начин, като че ли се пробва да съблече облеклата ви и даже ви „ вижда гола “.

Погледът на влюбения мъж отразява деликатност, а животинският инстинкт отразява мощен инстинкт.

Мъжът няма да се интересува от вашите стремежи, вашето въодушевление и душа, в случай че сте му нужни единствено за наслаждение.

Разбира се, не постоянно човек, който буйно желае някоя жена, ще го покаже толкоз намерено. Той даже може да се срами от това. В подобен случай дамата би трябвало да му обърне внимание. Често точно при тези мъже в бъдеще се демонстрира същинското и неподправено възприятие на обич.

Ако мъжът е свенлив и се опасява да изрази възприятията си, тогава сега, в който се допре до обекта на своят пристрастеност, той може да се отдръпне внезапно. Може даже да бъде леко нападателен или да се разприказва, с цел да не наподобява прекомерно нерешителен.

Без искания за пълнота, успяхме ненапълно да опишем основните признаци, че един мъж е влюбен във вас. Доста е елементарно да ги забележите, само че едвам по-късно стартира същинската работа по вашата връзка.

Привличането е едно, а умеенето да задържиш и да успееш да дадеш на колегата това, от което се нуждае е напълно друго. За него ще си поговорим настрана, в различен материал.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР