Когато имах собствена туристическа агенция, помня колко много от моите

...
Когато имах собствена туристическа агенция, помня колко много от моите
Коментари Харесай

Разкриха тайните на секс туризма в Тайланд

Когато имах лична туристическа организация, помня какъв брой доста от моите клиенти, изключително дами, най-вече на междинна възраст и по-възрастни, отказава да преглеждат Тайланд като опция за отдих, тъй като има " разврат " и " нечистотия и венерически заболявания ", написа някогашен турагент.

По принцип, в случай че деликатно търсите, във всяка страна можете да намерите всичко гореизброено. И въпреки всичко в това има известно количество истина. Не е загадка, че Тайланд е един от центровете на международния секс туризъм.

Трябва обаче неотложно да създадем спогодба. Сексуалният туризъм не е народен феномен, а по-скоро отраслов. Присъства единствено в курортните зони и единствено на избрани места.

В елементарен тайландски град няма да намерите това. Но в курорта Патая - апелирам: на ваше разположение е известната Walking Street и покрайнината.

Когато се движите по тази улица - очите ви се замайват от изобилието от нощни занимания. От уличния многолюден трафик на хора. Чува се шум на доста езици.

Това обаче не значи, че всичко на Walking Street се свежда до проституция. Има място за двойки и даже за фамилии с деца. Това обаче е въпрос на демокрацията в фамилията. Някои не желаят да разкарват из Патая през нощта деца и да изясняват какво вършат тези лелички...

Заведенията, несъмнено, са едно до друго. Има девойки, които работят за избрани затворени заведения, като приканват клиенти вътре.

" Нощните пеперуди " имат необикновено развити умения за различаване на езици и те безусловно схващат кой сте от една фраза и превключват на родния ти език. Руснаци са ми казвали по какъв начин група от такива девойки пристигнали при тях и почнали на британски с изрази като " какви страхотни момчета и по какъв начин мечтаели да се срещнат с нас ". Един от мъжте се пошегувал на британски. Но щом приятелят му споделил: " Благодаря ви, не желая нищо през днешния ден ", те превключили на съветски: " Давай ибася! Ибася хорошо! "

Вторият метод да намерите завършения е да отидете в бар, където седят девойките. Купувате бира (излиза към три лв. наши пари) и може да изберете момиче. След това се спазарявате за цената и мястото на нощувката.

Противно на преобладаващото мнение за цените, те напълно не са съвсем безвъзмездни, каквото мнение битува. Много са си добре платени дори. Има страни, където е доста по-евтино. Цената на едно обикновено момиче (т.е. млада и стройна) - потегля от 50 лв. на час.

Много хора се майтапят, че най-страшното в Тайланд е да не попаднеш на травестит.
Не бих споделил, че това е проблем. Първо, те се разграничават. Тези, които са пипнати, си вършат шоуто и не вървят по улицата в търсене на клиенти. Но в случай че се съмнявате, можете да попитате непосредствено дали по някаква случайност не е lady boy? Никой няма да те мами. Това значи да те води до стаята и да получи скандал, вместо да свърши работа.

И, като цяло, в Тайланд е добре. Дори на Walking Street. Аз отидох там със фамилията си, с единадесетгодишна щерка. И нищо ужасно не ни се случи. Но прекарването беше любопитно.

pochivka.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР