“Когато има противопоставяне между власт и народ, ситуацията не е

...
“Когато има противопоставяне между власт и народ, ситуацията не е
Коментари Харесай

Георги Свиленски към управляващите: Не казахте колко са доведените от ГЕРБ провокатори на протеста

“Когато има опълчване сред власт и народ, обстановката не е естествена. И не беше обикновено заместник-председателят на Народното събрание да слезе и да изведе министъра на вътрешните работи, който беше подготвен да остане и да отговори на въпросите на опозицията и ръководещите.” Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски от парламентарната естрада след чуване на министъра на вътрешните работи.

“Не чухме от тези 126 арестувани лица какъв брой са обикновено протестиращи жители, попаднали в обсега на интервенциите, които организираше Министерство на вътрешните работи, и какъв брой са доведените от ГЕРБ провокатори да опорочат това мероприятие”, попита Свиленски.

Социалистът уточни, че когато българският народ е на улицата и властта се крепи на щитовете на полицията, е нужно народните представители да кажат на хората какво се случва.

“Видяхме млади девойки, млади дами арестувани - за какво? Каква беше задачата на провокаторите, пратени от ГЕРБ? Защо се употребява полицията, с цел да се разчисти целият кротичък митинг. Времето ви изтече”, приключи Георги Свиленски.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР