Когато и да е, дори след 11-годишна пауза, отново искаме

...
Когато и да е, дори след 11-годишна пауза, отново искаме
Коментари Харесай

София Лорен отново на екран след 11 години пауза

Когато и да е, даже след 11-годишна пауза, още веднъж желаеме да забележим безупречната игра на София Лорен. Благодарение на Netflix това ще се случи във кино лентата " Животът пред теб " (La Vita Davanti a Sè…). В него 85-годишната актриса влиза в ролята на старата мадам Роза, оживяла от Холокоста. Тя построява невероятна духовна връзка с 12-годишния Момо от Сенегал, който среща, грижейки се за изоставени деца в подслон. Двамата се трансформират в бранители един на различен. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sophia Loren (@simplysophialoren) на Фев 17, 2020 в 1:29 PST

" По време на кариерата си съм работила с най-големите кино студия, само че с убеденост мога да кажа, че нито едно не е имало такава публика и културно многообразие като Netflix. Много обичам това и не бих могла да бъда по-щастлива да работя с тях по подобен специфичен филм ", споделя Лорен. А а от екипа на Netflix не се поколебаха да отговорят:  " За нас е чест да работим с една от най-обожаваните и известни актриси в света. " Животът пред теб " е красива и смела история, която, сходно на самата София, ще бъде заобичана от публиката освен в Италия, а и по целия свят. "  

Филмът е модерна акомодация на едноименния роман на Ромен Гари, който през 1977 г.  е филмиран за пръв път от израелския режисьор Моше Мизрах. В основната роля тогава е Симон Синьоре. Продукцията получава " Оскар " за най-хубав чуждоезичен филм през 1978 година

Все още не е ясно дали филмът ще се показа премиерно на фестивал, преди да се пусне в платформата. Точна дата също не е оповестена. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sophia Loren (@simplysophialoren) на Фев 19, 2020 в 2:35 PST
 София Лорен: Неуморима и на 85
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР