Когато хората се сблъскат със силна индивидуалност, обикновено не разбират

...
Когато хората се сблъскат със силна индивидуалност, обикновено не разбират
Коментари Харесай

Силните личности, които плашат околните

Когато хората се сблъскат със мощна характерност, нормално не схващат с какво си имат работа. Понякога мощните характерности се бъркат с преобладаващите персони. Други просто ги мислят за груби. Но нито едно от двете не е истина. В реалност, мощните хора елементарна са благи като котенца от вътрешната страна. За разлика от преобладаващите персони, мощните хора нямат предпочитание да печелят или побеждават, те просто не са склонни да споделят безсистемно вътрешния си свят.

Разбира си, някои хора се опасяват от тях. Но това е единствено тъй като не схващат по какъв начин може някой да се усеща толкоз удобно със себе си, че да не изпитва никаква потребност да търси одобряване от близките.

Тук са събрани осем знака, че притежавате мощна характерност, нещо, което нормално плаши близките:

НЕ СИ СЛУЖИТЕ С ИЗВИНЕНИЯ

Силните персони не се помиряват с извинения. Нито се оплакват, нито имат време да слушат мрънкането на близките по отношение на нещата които НЕ могат да създадат. Вместо това се концентрират върху това, което могат да създадат и върху методите за превъзмогване на пречките, които стоят пред тях.

Може и да има доста аргументи да не може да се направи нещо, само че сигурно има още повече аргументи да може.

ВНИМАВАТЕ КОГО ДОПУСКАТЕ В ЖИВОТА СИ

Силните персони не разчитат на това различен да им споделя кои са, какви са и на какво са способни. Разпознавате хората, които имат потребност от това, с цел да се усещат добре и ги отбягвате. Разпознавате хората, които имат потребност да споделят такива неща, с цел да се усещат пълноценни. Тях също отбягвате.

Дори и към момента да не знаете кой тъкмо сте, знаете, че не ви е нужно приятелят или приятелката ви, шефът ви, най-хубавият ви другар или някой член на фамилията ви, да ви споделя на какво сте кадърен и на какво не. Можете сами да стигнете до този извод.

МРАЗИТЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ

Безцелното бръщолевене е нещо извънредно. Ако сте мощна персона, сигурно бъкате от хрумвания. Не желаете да губите време в разискване на близките или в празни приказки за времето, тъй като го цените и желаете да вършиме с него много по-интересни неща.

Възможно е близките да си мислят, че сте неконтактен. Но истината е, че такива диалози са губене на време и мозъчни кафези.

НЕ ПОНАСЯТЕ БЕЗЧУВСТВЕНОСТТА И НЕВЕЖЕСТВОТО

Обикновено неналичието на знания и вътрешна опора оформя преобладаващата персона. За разлика от тях, мощните персони постоянно са деликатни и добре осведомени.

Тъй като сте отделили доста време и старания в потреблението на мозъка си, ненавиждате, когато хората си вършат прибързани заключения, за неща, за които не знаят нищо или вземат мигновени решения, без да се осведомят. Това е най-хубавото ви качество, само че не тъй като знанията ви дават опция да влияете на другите хора. Познанията ви дават опция да насърчавате близките да употребяват личните си глави, преди да вършат или кажат каквото и да било.

ЗНАЕТЕ КАК ДА ИЗСЛУШВАТЕ

Силните персони умеят да изслушват. Може би мислите, че хората правят оценка това. Но от време на време в действителния живот, да бъдат изслушани и окуражени е нещо, което може да изплаши хората, които не са привикнали на това.

НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ВНИМАНИЕ

Този вид персони нямат потребност от внимание. Повечето хора евентуално мислят, че сте заобиколен от такова, само че това не е истина. Просто вашата персона притегля хората към вас. Ако поддържате връзка с доста хора, то не е тъй като вие се нуждаете от това, а тъй като те имат потребност от вас.

Това е хубаво, само че сигурно имате потребност от доста време за презареждане. Да се грижите за себе си е също толкоз значимо, колкото и да се грижите и за близките.

БЕЗСТРАШЕН съдебна техническа експертиза

Добре, това не е истина, на постоянно изглеждате по този начин. Със сигурност има неща, от които ви е боязън. Но разликата сред вас и другите хора е, че не се оставяте страхът да диктува метода, по който живеете живота си. Наясно сте, че смелостта не е липса на боязън, а превъзмогването му.

ПРИЕМАТЕ ЧУВСТВОТО ЗА НЕСИГУРНОСТ КАТО ВЪЗМОЖНОСТ

Усещането за неустановеност не ви унищожава, а ви кара да полагате повече усилия и да се справяте по-добре. Знаете, че не сте съвършен, само че знаете също, че в случай че човек не прави опити да се учи и да се развива, макар риска от време на време да наподобява като простак, то той не живее, а просто съществува.

Възможно е постоянно хората да мислят, че личностите със мощна характерност са непоносими. Но това не трябва да ви стопира в опитите да се превърнете в най-хубавата допустима версия на себе си. И това, че на близките може да им е мъчно с вас, не би ви спряло да бъдете себе си.

Източник: mysticalraven.com
Изображения: gemmaschiebefineart.wordpress.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР