Защо свалихме короната е въпросът, който вълнува всички. Прочетох много

...
Защо свалихме короната е въпросът, който вълнува всички. Прочетох много
Коментари Харесай

Организаторът на „Мис България“: Елизабет Кравец ни дължи 30 000 евро

„ Защо свалихме короната е въпросът, който вълнува всички. Прочетох доста неща в обществените мрежи и желая да изясня нещо - Елизабет Кравец не е направила нещо нелегално или закононарушение, с изключение на неспазването на контракта “, това каза пред bTV организаторът на състезанието „ Мис България “ Гаел Санчез.
Прочетете още
В понеделник стана ясно, че организацията лишава короната на миналогодишната победителка с украински корени Елизабет Кравец. В него отворено писмо в обществените мрежи ръководителят на състезанието Гаел Бонел Санчез показва, че Елизабет Кравец ще бъде освободена от купата си, защото подронвала имиджа и престижа на „ Мис България “. Освен това носителката на короната неведнъж била предупреждавана за нарушаванията си.

„ Отначало стартира добре. Бях доста благополучен от този избор, само че доста бързо разбрах, че може би тя желае да ръководи нещата сама. Веднага след състезанието първото нещо, което желаех, е да сложи координати на „ Мис България “ в инстаграм профила си, с цел да може марките да се свързват непосредствено с нас и нещата да се ръководят вярно. Много дълго време я молех за това. Тя споделяше „ да “, само че в никакъв случай не го правеше “, сподели още Санчез.

„ Първо се случи с видеоклип, който тя направи. Аз не знаех за него. Разбрах, тъй като доста хора в България започнаха да се свързват с мен, казвайки ми, че ще взе участие най-малко в 4 видеоклипа. Тя е преговаряла непосредствено с продуцента, а аз като управител би трябвало да съм наясно тези неща. Това беше първият червен байрак “, добави той.

„ Вторият червен байрак – тя взе парите в брой, без да ме уведоми. Казах си, че може би, защото е млада, не схваща правилно системата. Помислих си, че ще е хубаво да се забележим и изясним тези неща. Но тя по този начин и не отговори по-късно. Няма отговор от нея от зимата – от февруари или от края на януари. Трудно е, когато инвестираш в някой толкоз “, добави уредникът на състезанието.

Санчез изясни, че не ѝ се е обаждал, защото обича всичко да бъде написано черно на бяло.

„ Изпращал съм ѝ известия, в които категорично я известявам, че в случай че не проведем нужната среща и не извършва отговорностите си, ще бъда задължен да я уволня. Така че – всичко беше ясно. Това не е изненада. Трябва да кажа, че това даже е нейно решение, тъй като тя беше наясно. Аз ѝ дадох даже още седем дни задатък за отговор, тя не се интересуваше. Не може да се прави на сюрпризирана “, изрично съобщи той.

Гаел Санчез изясни, че макар че има лиценза за „ Мис България “, това не е главната му активност.

„ Аз се занимавам с интернационалните планове и главно холивудски филми, тъй че първото, което тя изгуби беше ролята в идващия ми филм, който продуцирам през септември. Опитах се да ѝ обясня, че би трябвало да бъдем селективни, тъй като по този начин лека-полека да я доведа да Холивуд “, сподели още уредникът на състезанието.

„ Имах мощно партньорство с най-хубавите организации за модели в света. Когато ревизираха профила ѝ, видяха, че Елизабет е направила доста странни реклами сама. Казаха ми, че желаят да ми оказват помощ, само че тя е направила неверен избор с марките, които е избрала. По нейно лично решение не съумях да я развия повече “, разяснява Гаел Санчез.

„ Сега тя ни дължи неустойки. Ние също би трябвало да ѝ платим една сума. Дължим й може би към три хиляди евро. Тя на нас ни дължи може би 30 хиляди евро “, посочи той.

Според формалното известие, Елизабет Кравец не е изпълнявала отговорностите си и е взела участие в " действия, които опонират на полезностите на организацията ".

Тя обаче не е съгласна с тези изказвания.

" Не накърнявам престижа на короната " Мис България ", това сподели Кравец в първото си изявление откакто ѝ лишиха купата. 

" Една миска би трябвало да бъде образец за младото потомство. На девойки, на момчета, изключително девойки, които желаят да се развиват в моята сфера. Според мен истината е, че претекстът на Гаел Санчез не е в това, че накърнявам престижа на състезанието, а в това, че неговите ползи са повече бизнес и финансови ", сподели още Елизабет Кравец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР