Когато говоря за болката си, дори нямам думи за нея.

...
Когато говоря за болката си, дори нямам думи за нея.
Коментари Харесай

Болката, която ме подлудява

Когато приказвам за болката си, даже нямам думи за нея. Тя е нещо, което ще премине за два-три дни, в случай че се церя вярно, само че мога да я облекча и до минути, в случай че взема експресни ограничения!

Лятото, когато би трябвало да съм красива, да си умря, да си облека новите рокли, да се веселя на тена си, на децата си, да върша обич, да пия коктейли на плажа, всичко отива по дяволите поради тази болежка.

Става въпрос за циститната болежка , за цистита, който ме връхлита изключително лятото, изключително на морето, изключително след басейн или подготовка. Пареща, щипеща, режеща болежка при уриниране. При това се постанова да я понасям неведнъж, защото е съпроводена с чести и затруднени позиви.

Тази болежка си има име. Казва се дизурия и се дължи на нарушен баланс в пикочните пътища или с други думи на киселинно рН. Разбира се, намалените стойности на рН не се получават от единствено себе си. Те са резултат от инфектираните тъкани в уринарния тракт, а те, от своя страна – от напреднала бактериална зараза.

Невероятно, само че факт – циститът не е простуда, причинителят му е гастроинтестиналната бактерия Ешерихия коли (E.coli). За случаите, когато позивите са чести, а болките са мощни и попречват всичко, което съм възнамерявала, има мигновено решение – цитратни соли в огромна централизация, които да обезвреждат ниското рН и по този начин да ми върнат комфорта.

Високата централизация от калиев и натриев цитрат, която алкализира урината скоростно, се съдържа в. Комбинираният им състав дава облекчаващ резултат още на 30-ата минута. А за по-пълна грижа за пикочните пътища в наличието на продукта са включени екстракти от американска алена боровинка и бяла бреза с благотворно деяние върху целия уринарен тракт, в това число бъбреците.

Когато съм с циститно инфектиране, упованието на болката и на дискомфорта, който тя ми предизвиква, ме уморява безпределно. Изнервена съм до краен лимит и всяко посещаване на тоалетната посрещам със боязън. Мисълта за това, което следва, пречи на концентрацията ми и въздейства на самочувствието ми. Кара ме да „ притискам “, когато не трябва, и това в допълнение задълбочава казуса до идната непоносима болежка.

А може да не е по този начин! връща комфорта при дизурия, само че за цялостно изчистване на пикочните пътища от Ешерихия коли би трябвало да се приема дружно с .

съдържа мощно съсредоточен дестилат от американска алена боровинка – плод, който не би трябвало да се бърка с европейските му събратя. За разлика от тях, той има освен антиоксидантно деяние, само че и блокира необратимо бактерията Ешерихия коли.

Две таблетки носят силата на съвсем 900 грама плод, което води до бърз резултат още на първия ден.

Не чакайте болката да ви завладее, вземете верните ограничения и се отдайте на лятото!



С поддръжката на 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР