Когато говорим за взаимоотношения, най-вероятно си наясно, че всеки от

...
Когато говорим за взаимоотношения, най-вероятно си наясно, че всеки от
Коментари Харесай

Изумителен ТЕСТ показва каква е ахилесовата ни пета в любовта

Когато приказваме за взаимоотношения, най-вероятно си наясно, че всеки от нас има мощни и слаби страни. За страдание, светът също надалеч не е съвършен, написа дама.бг.

Това значи, че зад всяка здравословна смяна и позитивна стъпка, която ще направиш, ще седи и по една неточност, която ще се пробва да те дърпа обратно. Понякога и много по-назад, в сравнение с си си мислила... Така че, когато става въпрос за поддържане на сполучливи и здрави взаимоотношения, знай, че не всеки път ще бъде елементарно да си справедлива към себе си. Винаги можеш да попиташ колегата си какво мисли за слабите ти места в връзките ви (ако имаш такива), само че това ще докара до рецензии, които могат да влошат връзката ви. Но по какъв начин можеш да схванеш сама кои са най-големите ти недостатъци? Изключително елементарно – като направиш този тест, несъмнено! Той съдържа оптични илюзии, с чиято помощ ще можеш да научиш по едно и също време какво те дърпа обратно и ти пречи в любовта и какво може да ти помогне в намирането на любящ и благ мъж, който да те прави щастлива до края на живота ти. Всичко, което би трябвало да направиш е да разгледаш фотографията и да запомниш първото, което си видяла. След това прочети какво демонстрира твоят избор:

1. Майка и дете
Ако първо си видяла майка и дете, значи, че си човек, чието семейство е приоритет в живота и е над всички други неща. Докато актуалният свят може да не прегръща концепцията за сплотено семейство, това сигурно не важи за теб. То е съществена част от същността ти и връзка ти с него въздейства на всеки различен аспект от персоналния ти живот. Любовта на твоето семейство и превръщането му в най-важната част от всекидневието ти е значимо, само че може да бъде сериозна пречка по пътя към основаването на сполучлива връзка. Семейството е значимо, няма никакво подозрение, само че това, което искаш, от което се нуждаеш и което заслужаваш в любовта също е значимо! Докато мнението на околните ти за твоите сантиментални сътрудници може да има значение за теб, то не постоянно би трябвало да бъде решителен фактор за решенията ти в любовен аспект. Да се вслушваш в препоръките на роднините ти няма да ти помогне по отношение на бъдещото отношението с половинката ти, тъй като, в случай че питаш татко си, никой в никакъв случай няма да бъде задоволително добър, за неговото малко момиченце.

2. Лице на човек
Ако първото нещо, което си видяла е лице на човек, значи си от този вид хора, които се усещат най-комфортно, когато следят от разстояние обществените взаимоотношения сред хората. Само ти знаеш дали става дума за свенливост или боязън от отменяне, само че даже и тези, които са ти най-близки, ще ти кажат, че е нужна доста работа, с цел да излезеш от черупката си и да разговаряш намерено с мъжете. Нямаш предпочитание да отблъскваш хората, само че по този начин или другояче тъкмо това се случва. Поддържането на отдалеченост е превъзходен метод да научиш повече за сложността на човешките взаимоотношения, само че може и да ти попречи да създадеш сантиментални взаимоотношения, които да бъдат в действителност сполучливи. Затова, в случай че искаш да се отдадеш напълно на една връзка, би трябвало да си подготвена да смъкнеш гарда и да подходиш към половинката си постепенно и с положително отношение. Разбира се, занимателно е да си пишеш с някой проницателен и образован мъж, който няма желание да споделя време с теб в действителния свят, само че това не е човек, с който има смисъл да се сътвори смислена и вероятно дълга връзка.

3. Фигура, беряща плодове
Ако фигурата, беряща плодове е първото нещо, което си видяла, то ти си човек, който е виновен към кариерата си и има упоритости. От доста дребна знаеш с какво искаш да се занимаваш и въпреки че кариерата ти може да ти е помогнала да натрупаш положение, то стремежът ти да срещнеш сродната си душа е съществено занимателен. Правиш всичко допустимо да получиш това, което искаш в професионално отношение и това те кара да си щастлива и да се чувстваш добре. Страхотно е да си вгледана в триумфа, само че в случай че си толкоз съсредоточена върху личните си цели, можеш да пропуснеш възможноста другите хора да те създадат също толкоз щастлива. С твоята непримиримост и неизменност няма никакво подозрение, че ще постигнеш всичко, с което се захванеш, тъй че не забравяй да насочиш силата си към любовта, в случай че тя, несъмнено, е значима за теб.

4. Птици
Ако си забелязала първо птиците, значи си човек, който постоянно „ лети “ в облаците. Не можеш да си окажеш помощ, ти си родена мечтателка и нямаш желание да се отказваш от тази специфична заложба, най-малко не към този момент. Притежаваш способността да трансформираш света към себе си в безвредно и несъмнено място и това определео е подарък от живота като никой различен. Когато хората към теб попаднат в твоя „ специфичен балон на щастието”, ги караш да се усмихват и да се усещат добре. Да бъдеш мечтателка значи да виждаш света по един доста специфичен метод и това е същински подарък от ориста. Но имай поради, че в случай че ще превръщаш света в това, което би желала да бъде, ще срещнеш някои някои съществени разочарования. Тази опция се удвоява, когато става дума за сантименталните ти връзки. Може би си уверена, че си разкрила принца, само че може би зад фасадата му има нещо, което не го прави доста подобаващ за връзка.

5. Спокойно лице
Ако първото нещо, което видя, откакто погледна картината, е спокойното лице, това значи, че си от този вид хора, които постоянно мислят две стъпки напред. Макар да не е наложително да се идентифицираш като прекално подредена персона, несъмнено имаш място за всичко и се чувстваш по-добре, когато то е там, където би трябвало да бъде. Животът е безреден и стресиращ и ти посвещаваш всеки миг на опцията да се предпазиш от тази сурова реалност. Да бъдеш проведена по природа може да направи живота ти по-малко стеснителен, само че когато става дума за обич, не всеки път можеш да планираш всичко. Опитай се да устоиш на желанието да контролираш и организираш възприятията си по метода, по който контролираш и планираш всекидневието си. Любовта е тази част от живота, в която би трябвало да се откажеш от високото равнище на надзор и да успееш да бъдеш малко по-хаотична и освободена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР