Когато говорим за любов, вероятно няма човек, който да не

...
Когато говорим за любов, вероятно няма човек, който да не
Коментари Харесай

Ето 5 вида сродни души, които срещаме

Когато приказваме за обич, евентуално няма човек, който да не мечтае да срещне сродната си душа.
Според уеб страницата Your Tango, през целия си живот ще срещнем пет разнообразни типа сродни души и всички те ще бъдат завладяващи, запаметяващи се и безусловно нужни за растежа на душата ни. Вижте кои са.

1. Сродната душа на другарството
Понякога срещаме човек и още от момента, в който се погледнем един различен, като че ли се харесваме. Сякаш сме го познавали през целия си живот, даже и да сме общували единствено няколко минути. Казваме си всичко. Можем да приказваме с този човек часове наред и в никакъв случай да не скучаем. Споделяш всичко за себе си и той не те съди. Този вид сродни души в действителност ни познават по-добре, в сравнение с ние самите се познаваме, заради което са извънредно значими в живота ни. Те ни „ хващат “ по способи, по които никой различен не го прави и ни оказват помощ да се ориентираме през всички тествания, а и при триумфи в живота.

2. Сродната душа, която раздрусва живота ни
Тази сродна душа не е някой, който идва в живота ни спокойно. Тя идва, с цел да раздруса нещата. Предизвиква ни и ни кара да слагаме под въпрос всичко, което сме мислили, че знаем за живота. Има ясно разграничаване „ преди нея “ и „ след нея “, когато погледнем обратно към битието си и осъзнаем, че в този момент сме изцяло друг човек от този, който сме били, в деня, в който сме я срещнали.Този вид сродна душа може да се появи в доста форми, само че нормално това е сантиментална връзка, която ни оставя да се усещаме по този начин, като че ли сме били „ пометени като от торнадо “. Въпреки чувството, че не знаем какво се е случило, защото „ пътуването “ е било толкоз занимателно, когато е почнало, хубостта на този вид сродна душа е, че е като неочаквана мощна стихия, която удря и оставя след себе си разпилени части, само че след нея времето е по-ясно и свежо.

3. Сродната душа на любовника/аферата
Тези хора не остават в живота ни вечно, само че идват като любовници и нормално одобряват формата на в действителност красива връзка за избран интервал от време. Те може да са първата ни обич, спекулация, която сме имали, до момента в който сме били с някой различен, или просто ухажор, с който сме имали неангажираща връзка. Тези сродни души са предопределени да бъдат в живота ни за избран интервал от време, с цел да ни научат на неща за нас самите и на други значими уроци, които ще бъдат значими по-късно в живота ни. Обикновено този вид връзки не стартират с възприятието за „ незабавна връзка, пеперуди в стомаха “, което считаме, че би трябвало да почувстваме с евентуален сътрудник, само че с течение на времето се построява и връзката се трансформира в нещо съществено и значимо. Сродните души като тази постоянно остават в положителни връзки и стават другари след края на връзката ни, осъзнавайки и признавайки какъв брой доста ги е научил другият човек. Следователно тази „ душевна връзка “ продължава цялостен живот, макар че сантименталната част от динамичността избледнява.

4. Напълно чужд
Този вид сродна душа идва под формата на доста къса среща с някого, който не познаваме. Може да е човек, който срещаме на всички места – в аероплан, на празненство, във фитнеса и т. н. Обикновено чувството е, че към този момент сме се срещали, наподобява ни прочут. Обменът е къс, само че съкровен. Тази сродна душа нормално споделя нещо, което би трябвало да чуем сега, удостоверява нещо, което сме чувствали, или ни тласка в посока, в която би трябвало да вървим, само че се опасяваме. В дълбините на душата си знаем, че срещата е означавала нещо, макар че в никакъв случай повече не се виждаме.

5. Божествена любовна сродна душа
Това е сродната душа, която всеки от нас желае да има, да я срещне. И в случай че имаме задоволително шанс, ще изживеем живота си дружно. Тази сродна душа е познаването, чувството, интензивната връзка, доверието, дълбокото другарство и невероятната, омагьосваща, надълбоко вкоренена обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР