Когато говорим за Коледа, неизменно свързваме този празник с подаръци.

...
Когато говорим за Коледа, неизменно свързваме този празник с подаръци.
Коментари Харесай

Ето 9 идеи за секси коледни подаръци

Когато приказваме за Коледа, непроменяемо свързваме този празник с дарове. Децата го чакат цяла година, а пък ние, възрастните, нямаме самообладание да се отдалечим за малко от уговорките и да се насладим на заслужена отмора. Настъпи ли месец декември, един въпрос стартира да се върти в главата ни: „ Какво да подарим на обичания? “. Защо не постъпите по-различно и тази Коледа не изненадате индивида до вас с нещо по-така? Например такова, което вие ще носите. Повярвайте ни, той няма да има нищо срещу!
Предлагаме ви няколко хрумвания за секси коледни дарове, които ще създадат празника ви още по-специален. Ето ги и тях:

Мрежест чорапогащник
Такъв вид чорапогащници удължават образно краката, ловко прикриват целулита и са сигнал, който мъжете ясно разчитат, а точно: „ Секс “. Независимо дали ще носите чорапогащника под облеклата или пък ще го изненадате под завивките, бъдете подготвени той да ви нападне. Ако желаете да увеличите още повече напрежението, облечете го на общото фамилно събиране и оставете от него да се вижда доста дребна част. Гарантираме ви, че той няма да има самообладание да останете уединено.

Секси долни дрехи
Една безспорна класика. Подарете на мъжа до вас... себе си. Само че една по-разкрепостена версия. Отпуснете съзнанието си и сложете секси долни дрехи под коледния пуловер. Мъжете обожават изненадите. За да допълните секси визията, сложете яркочервено червило и очна линия. Нека прическата ви загатва за изненадата, която сте подготвили.

Секси зарове
Всички сме виждали тези закачливи дарове в магазините за възрастни. Те няма да ви костват доста, само че за сметка на това ще могат да създадат Коледата незабравима за избраника за вашето сърце. Завъртете зарчетата и вижте какво ще ви се падне – нова секс поза или пък френска целувка?

„ Истината или се осмеляваш “
Всички сме играли на тази игра като младежи. Този път можете да употребявате нейния секси вид, с цел да нажежите атмосферата сред завивките. Задайте неуместни въпроси и преоткрийте себе си и половинката си.

Направете му стриптийз
Хванете обичания за ръката, като му кажете, че ще го заведете при подаръка му за Коледа. След това го накарайте да седне комфортно на стол в спалнята. Пуснете секси музика, запалете ароматни свещи и започнете да танцувате, разсъбличайки се постепенно. Бъдете подготвена за изненадата и възбудата, която ще връхлети и двама ви.

Нощ в хотел
Ако обичате да подарявате прекарвания, този подарък е тъкмо за вас. Сексът на друго място постоянно е възбуждащ и предизвика нови преживявания. Запазете си хотелска стая, като откраднете един ден или най-малко няколко часа и избягайте с обичания. Настанете се комфортно, пуснете си музика, поръчайте си храна и се отдайте един на различен.

Ролеви игри
Включете фантазията си и за момент влезте в роля. Бъдете палавата стопанка, която търси за помощ услужливия комшия, или пък ученичката, която не си е научила урока. Започнете вашето малко зрелище и бъдете сигурни, че мъжът ви ще схване намека и ще се включи с ненаситност. Как ще приключи тази дребна игра, зависи само и единствено от вас.

Секс възглавница
Още един метод да подобрите половия си живот. Тази възглавница има специфична триъгълна форма, която ще облекчи натоварването в кръста. Същевременно с нейна помощ вие ще заемете по-удобна позиция, както за вас, по този начин и за колегата ви.

Вибратор
Няма смисъл да изневерявате, с цел да разнообразите секс-атмосферата. Вибраторът е доста елементарен метод да изпитате удоволствието от това, да бъдете с повече от един сътрудник по едно и също време. Макар и да не го споделят постоянно, на множеството господа също им харесва да гледат по какъв начин тяхната партньорка прави секс с различен мъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР