Кога за последно опитахте нещо ново в секса? Предлагаме ви

...
Кога за последно опитахте нещо ново в секса? Предлагаме ви
Коментари Харесай

3 необичайни пози за максимално възбуждащи сексуални изживявания

Кога за последно опитахте нещо ново в секса?
Предлагаме ви 3 екстравагантни секс пози, с които да впечатлите колегата си и ще покажете, че сте изобретателни и разнообразни.

Секс поза „ Джойстик “

Наименованието на тази секс поза не е инцидентно. Отново ще си припомните времето, когато класическият джойстик беше като продължение на ръката ви.



Мъжът ляга на една страна зад дамата, като за поза „ лъжичка “, само че придърпва бедрата ѝ към слабините си. Прехвърля горния и крайник над своето бедро и по-късно прониква чувствено в нея. Това е моментът, в който би трябвало да покажете умелост. Докажете ѝ, че не сте с две леви ръце. Комбинирайте стимулацията на клитора с масаж на гърдите и целувки по шията.

Секс поза „ Тиксо “

Поза „ Тиксо “ е ексцентрична и възбуждаща. Изпълните ли я както би трябвало, сигурно, ще се трансформира в една от обичаните ви секс пози.  



Жената ляга по тил и подвига краката си нагоре, преплетени един в различен и с пети, сочещи тавана. Мъжът застава на колене против нея и леко подпъхва бедрата си под дупето ѝ. Започвате леко да се движите напред-назад. След това използвайте ръцете си за опора и се подпрете с тях на пода. Няма метод да не стимулирате G-точката ѝ и да не я доведете до оргазъм.

Фул контакт в секса

Името на позата не е инцидентно, тъй като и двама сте осъществили оптимален контакт между тях. Това е позата, при която и двамата ще изпитате резултата от интензивното търкане, водещо до избухлив оргазъм.



Тя сяда на ръба на леглото и подвига краката си по този начин, че ходилата ѝ да сочат към тавана и се държи с ръце за глезените. Той седи прав с лице към нея и я подхваща с ръце зад главата, с цел да и даде опора. След това е време да осъществите цялостен полов контакт. При таза секс поза мъжът диктува разпоредбите и дефинира дълбочината на проникването. Ако желаете можете да изиграете тази секс поза като филм, в който ти ще си нейния стопанин, а тя ще извършва чинно твоите стремежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР