Кое е по-лошо от това да бъдеш сама? Може би,

...
Кое е по-лошо от това да бъдеш сама? Може би,
Коментари Харесай

С мъжа трябва да ми е хубаво. Лошо мога и сама да живея! – Мерилин Монро

Кое е по-лошо от това да бъдеш сама? Може би, когато си с някого, само че се чувстваш по този метод. Така, като че ли нямаш човек до себе си. Не усещаш наличието му, макар че той е до теб. Е, от дълго време думите и обещанията изгубиха своята стойност. Единственото, което има значение са дейностите. Фактите. Въпреки че си с него, се чувстваш по-самотна от всеки път.

Да си във връзка от време на време е по-трудно, в сравнение с наподобява. И това, че имаш мъж до себе си, не значи, че си най-щастливата жена. Особено, когато се чувстваш нещастна и тъжна през множеството време. Но какво може да те задържи при мъж, който не те кара да сияеш? Не ти демонстрира какъв брой специфична и обичана си. Да си във връзка несъмнено е комплицирано. И двамата участници в нея би трябвало да поставят всеки ден старания и да се грижат взаимно за щастието си.

Да, правилно е, че не сте на 15 години и животът ще ви изправи пред доста компликации, през които би трябвало дружно да преминете. Но връзката има смисъл тогава, когато и двамата сте щастливи. И признателни, че тъкмо този човек е в живота ви. И вие имате привилегията да бъдете с него.

Ти си жена. Заслужаваш прелестната ти усмивка в никакъв случай да не слиза от красивото ти лице. Заслужаваш внимание, почитание и обич. Нежност. С мъжа до теб би трябвало да ти е хубаво. В противоположен случай е по-добре да бъдеш сама. Защото, когато един човек те прави нещастна – полуда е да продължиш да бъдеш с него. Мазохизъм. Който сама си причиняваш.

Ако проблемите във връзката ти ескалират, би трябвало да се примириш. И да схванеш, че на някои хора не им е писано да бъдат дружно. Това не значи, че липсва любов. Но любовта не е задоволително изискване за дълготрайни и безпроблемни връзки.

Ти заслужаваш да бъдеш щастлива. Така, както и той. Но щастието коства скъпо. И от време на време заплащаш с късчета от душата си.

Представяме ти някои от признаците на нещастните двойки.

Изобилие от жлъч

Но не прелестен. Когато се опиташ да се отпуснеш пред него значи, че до някаква степен чувстваш този човек близо и не се притесняваш от него. Шегите са изцяло естествени и постоянно срещани при двойките. Но за всяко нещо си има граници. Те не би трябвало да се трансформират в насмешки, за да те наранят. Когато сарказмът се трансформира в съществена част от връзката ви, сигурно сте изправени пред проблем. Злонамереният жлъч може да значи, че единият от вас изпитва яд и незадоволеност.

Вашите проблеми са персонални

Проблемите и свадите в една връзка са постоянно срещани. И в тях няма нищо неправилно. Съвсем обикновено е, когато живееш с един човек, да имате чести разногласия и кавги. Но каквото се случва сред вас, дано единствено вие да го знаете. Не е нужно съседите и другари ви да схващат за проблемите, които имате. Истински неприятно е, когато чуеш от твоя другарка, че той е приказвал неприятни неща за теб пред останалите. Говоренето зад тила на колегата е знак за пренебрежение. Този, който същински държи на теб, ще ти споделя неприятните неща в очите. А без твоето наличие ще приказва единствено хубави неща за теб.

За да е здрава една връзка, участниците би трябвало да са единствено двата – ти и той. И никакви други странични хора, които единствено биха ви попречили на вашето благополучие. Хората са жадни за интриги.

Не се забавлявате задоволително

Кога успяхте да допуснете смехът и щастието да изоставен дома ви? Защо ги изгонихте? Смехът и щастието са част от здравите връзки. Те са наложителни в менюто. Трябва да ви бъде елементарно да се шегувате един с различен, без да се страхувате от последваната реакция.

При нещастните двойки смехът и заниманието от дълго време са си отишли.

Забравяте един за различен

Един от най-честите проблеми при нещастните двойки е, че от време на време толкоз доста са съсредоточени в своите лични проблеми и не помнят, че са във връзка и имат човек до себе си. И по този начин последователно връзката стартира да се пропуква, само че никой от двамата не обръща внимание и не приема сериозността на казуса.

И двамата сте нещастни и имате потребност от смяна. Както в връзките ви, по този начин и поотделно. Не бива да пропилявате живота си и времето си във връзка, която ви носи единствено горест и проблеми. Ако индивидът до теб не те прави щастлива – тръгни си. Понякога, до момента в който си с неверния човек, изпускаш шанса да срещнеш верния. Не го допускай. Заслужаваш благополучие. И обич.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР