КОД ще се яви на изборите самостоятелно! Всякакви твърдения за

...
КОД ще се яви на изборите самостоятелно! Всякакви твърдения за
Коментари Харесай

КОД не пожелаха коалиция, сами се явяват на изборите

„ КОД ще се яви на изборите независимо! Всякакви изказвания за вероятни обединения, в които КОД ще взе участие, са погрешни! “.

Това написа в профила си във Facebook ръководителят Петър Москов.

„ Убеден съм, че единствената смислена предизборна коалиция е необятно дясно обединяване. Това беше и апелът на КОД към всички, които назовават себе си десни. Отговорите на тези „ десни ” ги чухме всички. От безумното- „ За нас е значима обединението с Българска социалистическа партия (дори предизборна такава) “ от Политическа партия и Демократична България, до арогантното „ Нашата партия е огромна и си е самодостатъчна ” на ГЕРБ “, написа той.

Според Москов „ всевъзможни други половинчати ситуационни съюзи са оттегляне от смисъла “.

„ А смисълът е българските жители да имат вярата, че след тези избори нещо ще се промени и има кой да носи отговорност с дълготраен небосвод. Това което следва е нещо друго. Не борба за вдишване на отговорност, а блъскане за по-добра стартова позиция при следизборно надхитряне. КОД отива на изборите с убедеността, че задача номер едно е постигането на дейно настоящо лустрационно законодателство “, написа още Москов.

„ Считам, че всички хора, медии и гласове от отвъдното, които разказваха през последните дни, какво ще прави КОД, без да са попитали КОД за това, не могат да бъдат считани повече за джентълмени! “, приключва той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР