Коалиция Неутрална България“ ще участва в местните избори с листи

...
Коалиция Неутрална България“ ще участва в местните избори с листи
Коментари Харесай

Коалиция Неутрална България със свои кандидати на местния вот

Коалиция „ Неутрална България “ ще взе участие в локалните избори с листи за общински съветници и претенденти за кметове, оповестиха от обединяването на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

За общински съветници ще играем в Русе, Плевен, Ловеч, Червен бряг, Бургас, Кюстендил, Пазарджик, за кметове - в Ряхово, Русенско, в Лехчево, в Ловеч, в Плевен, сподели Валентин Григоров - съпредседател на „ Неутрална България “ и основен секретар на партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “. Той показа и останалите участници в обединението - Българската комунистическа партия, Комунистическата партия на България, Партия на българските комунисти и партия „ Нова мощ “.

В София обединението ще поддържа кандидатурата на Българска социалистическа партия за кмет на столицата, заяви Николай Малинов, ръководител на Международното придвижване на русофилите и на Национално придвижване „ Русофили “, и почетен ръководител на партия „ Русофили за възобновление на Отечеството “. За първи път всички комунистически партии са дружно на тези избори в тази коалиция, означи Малинов.

Александър Паунов, първи секретар на Комунистическата партия на България, разяснява, че са дали инструкции на структурите си да се сплотяват с леви партии както в София, по този начин и в страната. Това е подобаващ миг да забравим разликите сред нас, с цел да дадем един заслужен отговор на десницата, счита той.

Николай Малинов заяви, че на 16 септември в местността „ Паниците “ край Калофер ще се състои XVIII-ият Национален и I-ят Международен събор на приятелите на Русия, в който към този момент са удостоверили присъединяване представители от 20 страни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР