Коалиционното споразумение се отлага поне до понеделник.Това съобщи току що

...
Коалиционното споразумение се отлага поне до понеделник.Това съобщи току що
Коментари Харесай

Кирил Петков: Коалиционното споразумение се отлага

Коалиционното съглашение се отсрочва най-малко до понеделник.

Това заяви одеве Кирил Петков.

" Останаха напълно малко неща, които да дискутираме, уповавам се през днешния ден да довършим това и в утрешния ден Българска социалистическа партия да минат с техните препоръки за съдружното съглашение. В началото на идната седмица се надявам да има работещо държавно управление. Може на следващия ден или през уикенда да подпишем коалиционото съглашение. " - сподели Кирил Петков за БТВ " Тази заран " от коридорите на Парламента. 

До огромна степен съставът на Министерски съвет е подготвен, само че още няма да кажа имената. Има и през днешния ден диалози. Остават броени часове и дни. 

МФ ще дава отговор и за контрола върху еврофондовете. Тези две функционалности е разумно да са дружно. Това са публичин финанси, нормално са разграничени двете функции, само че това е по-добрият метод. 

5 индивида се чака да бъдат вицепремиери и всяка партия ще има подобен. Давам цялостната независимост на всеки един от сътрудниците, да дефинират тима си. 

Когато ги съберем, се надяваме това да е тимът на България. През цялото време работихме с ясната цел, че би трябвало да се случи това държавно управление. Ходехме по централите, с цел да има диалогичност. Това ще е отборна игра. Трябва да сме в посттоянна връзка. Надяваме се тя да е непрекъсната. " - разкри проектите Петков.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР