Коалиционният партньор в Демократична България Зелено движение се сдоби с

...
Коалиционният партньор в Демократична България Зелено движение се сдоби с
Коментари Харесай

Новобранец се закле като депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България"

Коалиционният сътрудник в " Демократична България " " Зелено придвижване " се снабди с четвърти представител в 49-тото Народно заседание. Това е Васил Тодев, който се закле като народен представител на мястото на назначения за зам.- Ивайло Шотев.

С това съотношението сред представителите на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " още веднъж се променя и става надлежно 37 на 26.

Във визитката си на е показан като човек, който работи по тематики, свързани с развиването на туризма, природоопазването, локалното развиване и неофициалното обучение. През 2004 година взе участие в учредяването на съдружие " Байкария ", с чиято активност е обвързван професионално до сегашния миг.

През последните петнадесет години активността му е обвързвана с редица начинания и планове, ориентирани към възстановяване на изискванията за развиване на различен туризъм в региона на Родопите.

От 2010 година насам взе участие неведнъж в доброволчески акции по разчистване на планински и крайградски местности в Родопите, а през 2015-2016 година взима интензивно присъединяване в гражданската подписка и акцията за ограничение на рудодoбива на територията на община Велинград.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР