Коалиционните партньори на ГЕРБ – НФСБ се събират днес в

...
Коалиционните партньори на ГЕРБ – НФСБ се събират днес в
Коментари Харесай

НФСБ се събира в Бургас, за да реши дали да остане в управлението

Коалиционните сътрудници на ГЕРБ – НФСБ се събират през днешния ден в Бургас, с цел да решат бъдещото на актуалното държавно управление. Срещата край морето ще бъде в следобедните часове ище е закрита за медиите.

Според предварителната информация на срещата би трябвало да участват и представители на коалицонните сътрудници на Симеонов от Атака и Вътрешна македонска революционна организация, само че тази информация след това беше опровергана, съобщи БГНЕС. Неофициалното събиране ще би трябвало да посочи настояванията на съдружните сътрудници пред водещата партия ГЕРБ, защото се чака патриотите да се срещнат с премиера Бойко Борисов в понеделник.

Вчера вицепремиерът Валери Симеонов разяснява, че оставките на вътрешния, районния и транспортния министър във връзка злополуката в Своге, не са съгласувани с партията. Симеонов даде образец и с някогашния министър на опазването на здравето Николай Петров, както и уволненията в Министерството на земеделието, храните и горите, които съгласно него били под „ паважен натиск”. Също по този начин разгласи, че през днешния ден ще свика ексклузивен съвет, на който патриотите би трябвало да решат дали да вземат участие отсега нататък в съдружното държавно управление.

Тази заран, министър председателят Бойко Борисов предложения Обединените патриоти, с цел да беседват за бъдещето на държавното управление. Той съобщи това във Варна, където взе участие на конференция с младежката конструкция на ръководещата партия ГЕРБ.

Очаква се късно довечера или на следващия ден да има резултати от съвещанието на НФСБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР