Княгиня Мафалда Преславска или Мафалда Сесилия фон Сакскобургготски записа нова

...
Княгиня Мафалда Преславска или Мафалда Сесилия фон Сакскобургготски записа нова
Коментари Харесай

Княгиня Мафалда става поп звезда

Княгиня Мафалда Преславска или Мафалда Сесилия декор Сакскобургготски записа нова ария и става все по-популярна измежду почитателите на поп музиката, разбра HotArena.

Внучката на Симеон Сакскобургготски, щерка на княз Кирил Преславски и на испанката Росаиро Надал, записва на майчиния си език парчето " Така го върша аз ", откакто до неотдавна предпочиташе да пее на британски. Очаква се тази пролет 26-годишната Мфалда да запише и албум. Заради произхода си, най-голямата внучка на Симеон Сакскобургготски от време на време е наричана Принцесата на поп музиката. Стилът й е определян като " мрачен поп " или както самата тя избира - " нов поп ". Залага на англосаксонски мелодии, само че с латино темп. 

В Испания Мафалда става все по-популярна изпълнителка и разнообразни медии й предсказват блестящо бъдеще. Според някои критици, Мафалда може да реализира пробив в класациите още с " Така го върша аз ". Тя записва дебютния си албум през 2019 година, който е на британски. Постоянно пътува като до предходната есен главно живее в родния си Лондон, само че се реалокира в Мадрид. Целта й е освен да е по-близо до фамилията си, само че и да се утвърди на музикалния пазар на Иберийския полуостров. Отиентира се към испанския език и преди месеци записа първото си парче на испански - " Кажи довиждане ". 

Тя към този момент е събрала доста почитатели, само че пандемията й пречи да се развива както й се желае, написа България през днешния ден . Така и не съумява да направи шумно обществено показване на новия си сингъл. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР