КНСБ и партията на Костя Копейкин Възраждане“ обсъдиха бюджетната политика,

...
КНСБ и партията на Костя Копейкин Възраждане“ обсъдиха бюджетната политика,
Коментари Харесай

КНСБ и хора на Копейкин бистрят бюджета

КНСБ и партията на Костя Копейкин „ Възраждане “ разискаха бюджетната политика, приходите и Зелената договорка. Срещата стартира с привет за дамите за 8-ми март.

От КНСБ плануват растеж на заплатите от 13-15% на година в номинално изражение при овладяваща се инфлация - междинна заплата към 3100 лева и минимална от 1500-1600 лева през 2027 година

Деян Николов от " Възраждане " съобщи, че на концептуално равнище утвърждават заложената от синдиката нападателна политика по приходите, само че зависи по какъв начин се осъществя. Умерен недостиг може би е уравновесеното решение, сподели той за бюджета.   

Според Николов ни липсва цялостна тактика към Зелената договорка. Електроенергията ще се трансформира в новия нефт може би след 10-15 година, счита той. При състояние че имаме два реактора, за какво не вършим нищо в тази посока, сподели Николов.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров съобщи, че няма да се съгласят с недостиг за 2023 година до 3%, съгласно него минималният е 6-7%. Той сподели, че са подготвени да водят борбата до дъно за опазване на въглищната ни енергетика оптимално дълго.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР