Книга от първото издание на и философския камък“, която

...
Книга от първото издание на  и философския камък“, която
Коментари Харесай

Продадоха за 60 000 паунда книга за Хари Потър

Книга от първото издание на " и философския камък “, която татко употребявал, с цел да преподава на децата си британски, завоюва 60 000 английски лири на търг, заяви Би Би Си.
Рядкото копие на " Хари Потър и Философския камък “ в началото било оценено на 30 000 английски лири. Книгата, която е единствено едно от 500 отпечатани първи издания с твърди корици, е продадена от пенсиониран английски бежанец от Люксембург, прецизира БГНЕС.
 Разказвана от звезди, книга за „ Хари Потър “ върви гратис Разказвана от звезди, книга за „ Хари Потър “ върви гратис
Дж. К. Роулинг разгласи излизането на безвъзмездни седмични записи, в които известни персони описват елементи от първата книга на популярнат...
Търговецът Джим Спенсър дефинира цената на търга, която се повиши до 75 000 английски лири с добавената награда на купувача, като " изумителна ". Романът откри новия си притежател по телефона. Продавачът, който искаше да остане неизвестен, съобщи, че е купил книгата за децата си към 18 месеца след публикуването й за първи път през юни 1997 година
Той съобщи, че е " безусловно очарован " от резултата от продажбата. " Книгите за Хари Потър са в действителност емблематични - в най-горния етаж на литературата за деца - и това първо издание може единствено да усили цената си в бъдеще “, сподели той. Продавачът добави, че възнамерява да употребява пари от продажбата, с цел да изплати студентските заеми на щерка си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР