Кметицата пристигнала на строителния обект след 22 ч. заради сигнал

...
Кметицата пристигнала на строителния обект след 22 ч. заради сигнал
Коментари Харесай

България Спря! Току-Що В София Се Случи Немислимото, Вижте Целия Ужас На Видео! Бабаитите Хванаха Кметицата И За Всеобщ Шок Я

Кметицата пристигнала на строителния обект след 22 ч. поради сигнал от жители за повдигане на звук. Тя поискала документи, само че такива не й били показани.

" Вижте на какъв смут бях подложена от личния състав на Гаранти Коза, до момента в който се пробвах да си свърша работата. Бутаха ме и най-после съумяха да ме съборят в калта, до момента в който бях пристигнала да ревизира за какво нарушават възбраните за повдигане на звук вечер по сигнал на поданици от 303 блок в Младост, в качеството си на кмет на квартала. Бутаха и ми дърпаха телефона, с цел да не ги фотографирам и най-после и той се озова в калта. Нямам думи и не знам по какъв начин може да си разрешат такова отношение към длъжностно лице, което просто желае да си свърши работата. Извиках и органите на реда ", написа Иванчева.

След инспекцията се оказало, че строителната компания няма позволение за работа в подобен час, а от " Гаранти Коза " отхвърлиха коментар.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР