Кметът Здравко Димитров ще обжалва решението на общото събрание на

...
Кметът Здравко Димитров ще обжалва решението на общото събрание на
Коментари Харесай

Кметът Здравко Димитров срещу Гергов в защита на панаира

Кметът Здравко Димитров ще апелира решението на общото заседание на акционерите на " Пълдин Туринвест ", в случай че в него се усилва капиталът на сдружението посредством апорт на акциите на Община Варна. Това заяви на брифинга през днешния ден самият градоначалник.



Същата е и позицията на регионалния координатор на ГЕРБ Иван Тотев. Той съобщи: " Нашият представител Ясен Михайлов ще изрази несъгласието с нарастване на капитала на общото заседание, което се организира в 13 часа през днешния ден. Имаме също по този начин решение, че кметът би трябвало да апелира апорта в съда, както към този момент го е направил един път. Ние няма да участваме в предизборния цирк, в който се трансформира изключителната сесия. Тази нервност закъсня с 20 години. В Общинския съвет през днешния ден са участвали 7 депутати, евентуално тъй като наближава предизборната акция ", разяснява Тотев.



Здравко Димитров напомни, че през предходната година беше внесъл правосъден иск против решението на общото заседание за смяна на капитала на " Пълдин Туринвест ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР