Кметът на Враца Калин Каменов реагира остро на обвиненията на

...
Кметът на Враца Калин Каменов реагира остро на обвиненията на
Коментари Харесай

Война! Калин Каменов нарита червените шамани, обвини ги в лъжа

Кметът на Враца Калин Каменов реагира остро на обвиняванията на локалните водачи на Българска социалистическа партия, които обществено обявиха, че се е провалил със почистването на града. В персоналния си профил в обществената мрежа градоначалникът е разгласил позиция, в която упреква алените шамани в неистина и в опит да припомнят за своето битие. Публикуваме текста без редакторска интервенция:
Като ще пишем заявления, заявявам безспорното си противоречие, Българска социалистическа партия Враца да употребява откровени неистини безнаказано. Няма по какъв начин да ни упрекват, че сме купили снегопочистваща техника за 1,5 млн. лева, когато доста добре знаят, че дадохме под 390 000 лева с Данък добавена стойност за 4-те комбинирани машини. Явно декларациите им ги пишат някъде другаде, само че не и във Враца.
Хората в БКС работиха доста и не престават да работят при извънредно тежки условия. Никой не е спрял, никой не се е скрил към този момент четвърто денонощие, колкото и общинските съветници от Българска социалистическа партия да настояват, че наблюдават снегорините и служащите на всяка крачка и на всеки километър. Не е имало и няма непроходими улици. Факт е, че имаше усложнения, само че в естествените общества в сходни тежки обстановки хората си оказват помощ и са доброжелателни, а не пишат заявления, не образуват анкетни групи, междуведомствени и трансгалактически комисии.
Не желая да обидя управлението на Българска социалистическа партия и създателите на въпросната декларация, само че съгласно мен употребяват неприятното време, с цел да припомнят за съществуването си. Ако желаят да бъдат запомнени с положително е хубаво да се вдигнат от масите, на които всекидневно ги виждаме и да създадат нещо потребно за Враца. Иначе след няколко месеца чакам да ме обвинят, че не съм се справил и с летните жеги и поради мен река Лева е пресъхнала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР