Кметът на Ухан Джоу Сиенуан заяви в ексклузивно интервю за

...
Кметът на Ухан Джоу Сиенуан заяви в ексклузивно интервю за
Коментари Харесай

Кметът на Ухан подава оставка, ако това ще помогне срещу епидемията

Кметът на Ухан Джоу Сиенуан съобщи в извънредно изявление за Китайската централна телевизия, че той и партийният секретар на града са подготвени да подадат оставка, в случай че това ще помогне за преодоляването на новия ковид. Градът е център на епидемията и съгласно последни данни броят на инфектираните в цялата страна е над 2700, а умрелите са над 80.

Джоу призна, че затварянето на над 10-милионния град е било мъчно решение. „ Може би чиновниците на Ухан ще бъдат изобличени от историята с неприятна известност за дейностите си и блокирането на вируса вътре в града…, само че до момента в който това оказва помощ за преодоляването на обстановката, ние сме подготвени да поемем всякаква отговорност, в това число оставката на партийния секретар Ма Гуоцян и моята ", сподели кметът, представен от bulgarian.cri.cn.

Той също призна, че информацията не е била разкрита навреме в предварителния стадий на епидемията. Джоу помоли обществеността да прояви схващане, защото локалните управляващи нямат право да разкриват информация, до момента в който не получат позволение за това. Кметът призна, че има още върху какво да работят, с цел да подобрят ръководството по време на рецесии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР