Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров откри 243 Традиционен пролетен

...
Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров откри 243 Традиционен пролетен
Коментари Харесай

Откриха 243 Традиционен пролетен панаир в Търговище

Кметът на Търговище доктор Дарин Димитров откри 243 Традиционен пролетен панаир.

Сред формалните посетители на събитието бяха регионалният шеф Станимир Парашкевов, ръководителят на Общинския съвет Емине Якубова, националният представител Александра Милчева, общински съветници, ръководители на териториални институции, жители.

Проявите за откриването на панаира започнаха с обред за издигане на знамената на площад „ Свобода “. От там потегли и дефиле до изложбените зали в Художествена изложба „ Никола Маринов “, което бе предвождано от Духовия оркестър към Общината и Мажеретен състав – Търговище.

„ Традиция на панаира е построена към нуждата да бъдем дружно. Заедно бизнесът да открива нови пазари и клиенти, само че и дружно да споделим страстите от най-обичаното и чакано събитие в Търговище. Нека панаирната седмица бъде време за наслада, за оптимизъм, за намиране на нови благоприятни условия и съидейници “, съобщи пред изложбените зали кметът доктор Димитров.

Над 100 са производителите и търговците, подали поръчки за присъединяване в границите на ревюто. Фирмите са от цялата страна. В залите е изложена конфекция, ръчно направени бижута, виновност и други артикули. Официалният сътрудник на панаира, компания „ Мебел Стил “, пък показва богата гама мека мебел на преференциални цени.

В 19.00 ч. на сцена „ Борово око “ стартира #МузикаленПаркФест. Концертът в първата от панаирните вечери е отдаден на Деня на Европа. Той ще бъде с присъединяване на Мария Чакърдъкова и Силвия Кацарова. Освен с поддръжката на формалния сътрудник, концертът се провежда и със съдействието на Областния информативен център.

В дните до 15 май изложбените зали в Художествена изложба „ Никола Маринов “ ще работят от 9.00 ч. до 21.00 ч. Работното време на базара с атракциони до стадион „ Димитър Бурков “ е от 9.00 ч. до 24.00 ч.

Пълната стратегия на панаира може да бъде открита в уеб страницата и фейсбук страниците на Община Търговище и Традиционен пролетен панаир Търговище.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР