Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява временно изпълняващият длъжността

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява временно изпълняващият длъжността
Коментари Харесай

Фандъкова: Отговорност на директора на АГ Шейново“ е да успокои ситуацията


Кметът на София Йорданка Фандъкова се надява краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на АГ " Шейново " да успее да овладее обстановката и да я успокои.  Това била и част от неговата отговорност.

Коментарът си Фандъкова направи пред публицисти, откакто откри три нови линии от Столичния градски превоз в кв. " Горна баня ". Повод за реакцията са на медици от болничното заведение, които недоволстват поради решението на СОС да бъде назначена доктор Таня Андреева за изпълнителен шеф, макар че тя самата не е кандидатствала в конкурсните процедури за този пост.  Единственият претендент бе доктор Румен Велев.

Фандъкова напомни, че с се допуска нов конкурс, който да се провежда от новия Общински съвет след локалните избори.

Според нея, когато има някакво напрежение във връзка на състезания, е редно те да се прекратят и да се създадат отначало, с цел да няма подозрение. АГ " Шейново " е една от най-големите и извънредно значими за София лечебни заведения, уверена е Фандъкова.

Тя напомни и за " тежките произшествия доскоро повече от година " . Вероятно столичният кмет засяга  който излезе нескрито в края на 2022 година

" Още тогава бях доста разтревожена и в този момент съм разтревожена ", добави Фандъкова. Тя увери, че постоянно е подкрепяла болница " Шейново ", в това число " с големи вложения в болничното заведение от страна на Столичната община ". Все отново ръководството изисква доста огромна отговорност и внимание, с цел да не се позволяват такива тежки произшествия, разяснява още Фандъкова. 
 Медиците от
Медиците от " Шейново " стачкуват за легален избор на шеф

Вместо избрания отново доктор Румен Велев на поста е подложен доктор, който не се е явил на конкурса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР