Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на откриването на Европейското

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на откриването на Европейското
Коментари Харесай

Европейското първенство по джудо за мъже и жени започна в зала „Арена Армеец“

Кметът на София Йорданка Фандъкова участва на откриването на Европейското състезание по джудо за мъже и дами в зала „ Арена Армеец “.

„ Джудото е спорт, в който нашата страна има обичаи, а триумфите на българските спортисти освен ни радват, само че и са образец за деен метод на живот за младежите и децата в града “, сподели кметът на София по време на церемонията по отриване на шампионата. „ Българското домакинство се дължи на нашите надарени спортисти, както и на работата и престижа на Българската федерация Джудо “, сподели още столичният кмет.

Европейското състезание се организира от през днешния ден до 1 май с присъединяване на 362 спортисти от 40 страни. Над 30 медалисти от огромни надпревари ще пазят своите трофеи в София. С най- огромни тимове са Франция, Италия и Испания. България се показва със 17 състезатели.

На откриването участваха президентът на Световната джудо федерация Мариус Визер, президентът на Европейския джудо съюз Ото Кнайтингер и президентът на Българска федерация джудо Румен Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР