Кметът на Смолян Николай Мелемов връчи събраните средства от календара

...
Кметът на Смолян Николай Мелемов връчи събраните средства от календара
Коментари Харесай

Дариха парите от календара на Смолян за лечение на малко...

Кметът на Смолян Николай Мелемов връчи събраните средства от календара на общината от самодейността „ Да покажем хубостите на община Смолян в календар ” на бащата на десетмесечната Ели, Антон Кацаров. Събраната сума от дарението е в размер на 5 493 лева
„ Благодаря на всички хора от Смолян и цяла България, които бяха съпричастни към благородната идея и подариха средства за лекуването на дребната Елисавета като закупиха календара на община Смолян ”, сподели Мелемов.

„ И аз желая да изкажа нашата признателност към господин Мелемов за проведената благородна самодейност и всички хора, които се включиха в нея и подариха средства за нашата щерка ”, уточни Кацаров. Той изясни, че предстоят проучвания и интензивна рехабилитация на Ели, която има сложена диагноза епилепсия. Може да се наложи и лекуване в чужбина и тези средства ще бъдат в доста огромна помощ на фамилията, което има още едно дете на 5 години. Мелемов сподели, че фамилията може да разчита на помощ, която не завършва с тази самодейност, тъй като Ели е дете на общината.
Бащата благодари и разясни, че на този стадий не се нуждаят от събиране на повече средства, само че в случай че се наложи, ще разчитат още веднъж на съпричастност.

Мелемов благодари на всички, които подариха за благородната идея, както и на създателите на фотосите, които ги предоставиха безплатно за изработването на календара. " Изказваме признателност и към всички хора, които се отзоваха да продават календара с благотворителна цел. Първата ни самодейност завърши сполучливо, с помощта на всички участници в нея и хора с огромни сърца ", сподели кметът.
От 1 февруари започва и второто издание на самодейността за календар 2020 на община Смолян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР