Кметът на Сливен покани на среща новоназначените учители в общината,

...
Кметът на Сливен покани на среща новоназначените учители в общината,
Коментари Харесай

Кметът на Сливен се срещна с новоназначени учители

Кметът на Сливен предложения на среща новоназначените учители в общината, с цел да ги поздрави с Деня на националните будители, оповестиха от администрацията. „Пожелавам ви да чувствате задоволство от това, което вършиме. Разчитаме на вашата подкрепа“, сподели той и изрази вяра, че скоро учебните заведения в Сливен ще съумеят да се наредят измежду първите 20 в националното външно оценяване.

 uch_1

От своя страна педагозите споделиха за все по-голямото въздействие на новите технологии измежду децата, че работата с тях не е лесна, само че пък е зареждаща което е доста скъпо за тях. Всеки от тях показа своите усещания и провокации, свързани с предмета им на преподаване.

Сливен бе измежду дребното градове в страната, в които нямаше апетит за учители. За оповестените свободни работни места в някои от образователните заведения бяха подали документи по 20, 30, даже и 60 претенденти. Приливът на фрагменти идва от други специалности: на икономисти, инженери, държавни чиновници, които са се преквалифицирали поради по-доброто възнаграждение в областта на образованието.

Първата среща на кмета с новоназначени учители се състоя през 2016 година във връзка Деня на националните будители.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР