Кметът на район Централен“ Георги Стаменов, заместник-кметът Фиданка Кацарева и

...
Кметът на район Централен“ Георги Стаменов, заместник-кметът Фиданка Кацарева и
Коментари Харесай

Децата от ДГ „Перуника“ почетоха делото на Васил Левски

Кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов, заместник-кметът Фиданка Кацарева и шефът на Регионалния исторически музей Стоян Иванов бяха посетители на празненство в ДГ „ Перуника “, отдадено на Васил Левски.
Прочетете още
Директорът на РИМ - Пловдив описа на малчуганите за живота и делото на Апостола на свободата и им подари книжки за него, а те изнесоха поетично-музикална стратегия, която включваше песни и стихове за бележития българин.

Кметът на регион „ Централен “ подари на ДГ „ Перуника “ портрет на Васил Левски и пожела на децата да носят в сърцата си загатна за огромния български бунтовник.

„ Благодарение на Васил Левски България през днешния ден е свободна страна. Нека този портрет всеки ден да Ви припомня какъв брой е значимо да следваме образеца и идеала на Апостола, да бъдем почтени българи и да се борим за всички свои свободи “, акцентира Георги Стаменов.

Възпитаниците на детското заведение пък зарадваха кмета и шефа на Регионалния исторически музей с направени от самите тях красиви национални трибагреници.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР