Кметът на район Северен“ в Пловдив Стоян Алексиев сезира полицията

...
Кметът на район Северен“ в Пловдив Стоян Алексиев сезира полицията
Коментари Харесай

Кмет разтресе неделята на пловдивчани: Вижте какво става по нощите! Подадох сигнал към Трето РПУ

Кметът на регион „ Северен “ в Пловдив Стоян Алексиев сезира полицията за нелегално бунище на ул. „ Барикадите “ до трафопоста. Той е подал сигнал в Трето районно управление (на МВР), откакто снимал юноша да разтоварва боклуци там. Алексиев реагирал на информацията на локални поданици какво се прави там.
Ето какво написа той във фейсбук.
„ Снощи към 23.30ч. при следващата ми разходка из регион “Северен ”, отидох да ревизира по какъв начин светят новите лампи на детската площадка в парк “Красива България ” в микрорайон “Гагарин ”.
В приемното ми време бях получил сигнал от жители за нерегламентирано бунище на ул. “Барикадите ” до трафопоста, минах по тази улица с цел да ревизира персонално.
Заварих един работлив юноша, който очевидно си вади прехраната с почтен труд, само че за сметка на нас данъкоплатците и чистотата в регион “ Северен ”!
Веднага подадох сигнал към Трето районно управление (на МВР) и чакам да има последици!
Уважаеми съграждани,
чистотата и хубостта на нашият регион “Северен ” зависи от всички нас!
При ремонтни действия всеки може да ревизира на уеб страницата на Оперативна програма “Чистота ”, къде могат да се изхвърлят строителни боклуци или да си наеме лодка за по-големи количества.
   Нощната фотография на кмета Стоян Алексиев. Нощната фотография на кмета Стоян Алексиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР