Кметът на пловдивския район „Тракия” купи електрически триколки за служителите

...
Кметът на пловдивския район „Тракия” купи електрически триколки за служителите
Коментари Харесай

Чиновници от Пловдив правят проверки с електрически триколки

Кметът на пловдивския регион „ Тракия” купи електрически триколки за чиновниците от екипа си и ги прати на обиколки из кварталите да вършат инспекции с модерното возило.

"Това е един на ниска цена, бърз и комфортен способ за напредване измежду природата. Много ми се желае да променим мисленето на българина и той да стартира да вижда като обикновено това да се придвижваш с подобен вид транспортно средство ", сподели кметът на регион "Тракия " Костадин Димитров пред Нова телевизия.

Той изясни, че с тази електрическа триколка дневно могат да се изминат към 40 км, които били изцяло задоволителни чиновниците на общината да свършат дилемите си. Изчисленията на заместник-кмета посочили, че всяка от четирите закупени триколки коства 12 стотинки разход дневно.

В региона има над 15 км велоалеи, които обезпечават по-бързо напредване до всички микрорайони, а въвеждането на електрическите скутери е един тип надграждане, тъй като досега чиновниците на кметството използваха колела при осъществяване на служебните си задължения.

Тепърва предстоят договаряния с вносителят на електровозилата, само че в случай че се стигне до съглашение, районното кметство ще е първото под тепетата, което ще направи голяма крачка в потреблението на различен превоз.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР