Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще продължи да изпълнява важни

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще продължи да изпълнява важни
Коментари Харесай

ОБЗОР: Борисов обеща бъдеще на Зико в ГЕРБ, нова кариера буни духовете в Пловдивско

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще продължи да извършва значими функционалности в ГЕРБ след края на мандата. Това даде обещание Бойко Борисов, който в границите на седмица, за повторно посети Пловдив. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че Зико има цялостната му поддръжка и като човек, а по-късно и от партията.  Борисов остана впечатлен от пречиствателната станция на Пловдив, която по думите му е най-модерната в България.  Бившият министър председател съобщи, че ГЕРБ може да поддържа държавно управление и с втория и с третия мандат.
Прочетете още

Жители на Горнослав, Червен и Долнослав скочиха против построяването на каменна кариера в региона на асеновградските села. Те провеждат и петиция, с която се опълчват на решение на Министерски съвет  да даде за 35 години концесия за рандеман мрамори и мраморна баластра на компанията „ Запрянови – 03 “ ООД.

Един от знаковите архитекти на Пловдив арх. Антоанета Топалова също даде предложение каква да бъде ориста на постройката на Българска народна банка. Според нея, в случай че не се направи културен център в нея, то това ще е равносилна на това да се унищожи тепе. Стана ясно още, че публичната поръчка за реконструкцията и ремонта на Концертна зала ще бъде оповестена още веднъж в границите на идната седмица.

„ Нямам нищо общо с побоя над Огнян Симеонов, даже не го познавам ”, това съобщи пред TrafficNews рапърът DRINK, който беше упрекнат в побой над 18-годишения възпитаник Огнян Симеонов. Той  твърди, че е бил атакуван, пребит и ограбен от група момчета, измежду които е бил и рапърът DRINK.

Няколко момчета са открити като съпричастни към увреждане на рейс от градския превоз в Пловдив.  Те са счупили стъкло с въздушна пушка в региона на ОУ " Елин Пелин ".

Президентът на Българската федерация по плуване Георги Аврамчев потърси TrafficNews относно нашо изявление с един от най-хубавите пловдивски плувци Иван Манолов. Шефът на федерацията съобщи, че на лагери всичко се поема от федерацията в това число - екипировка, пътни и престой. 

С близо 250 лева се е нараснала междинната брутна заплата в България демонстрират данни към края на септември месец. В края на месеца междинното заплащане у нас е 1787 лева, до момента в който преди година то е било едвам 1543 лв..

Украинското знаме се развя над Херсон. След като съветската войска приключи отстъплението си от града, в него влязоха украински войски, които бяпха посрещнати от ликуващи жители.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР