Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира днес напредъка на строителните

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира днес напредъка на строителните
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив посети Лаута“

Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира през днешния ден напредъка на строителните действия на стадион " Локомотив " и се срещна с единия от двамата притежатели на Локомотив (Пловдив) - Адам Сотков.

На срещата участваха още заместник-кметът на града Пламен Райчев, отговорникът за строителството на оборудването от страна на общината - Костадин Язов, както и представители на почитателите на " черно-белите ".

Те разискаха опциите за усилване на темпото на градежа и методите, по които клубът може да помогне.

" Благодарни сме, че бяха отпуснати пари за модернизирането на комплекса и за това, че виждаме по какъв начин стадионът ни се строи. В същото време желаеме и ние като клуб да бъдем потребни и по тази причина пожелахме тази среща - да обсъдим опциите, които имаме. Нашето предпочитание е клубът да се самоиздържа, тъй като има разлика сред приходите и средствата, които се заделят за прехрана. Затова и желаеме час по-скоро да стане стадионът, което ще ни даде опция да се генерират доходи от употребата му, а ние да помогнем по отношение на силите си ", съобщи Сотков.

Заместник-кметът Пламен Райчев обясни на съсобственика и почитателите какви са стъпките, които те би трябвало да подхващат за пускане на построяването на централната естрада и подсигурява, че след приемане на писмо с предложение в Община Пловдив ще спомага за оптимално бързо деяние на своите чиновници.

Здравко Димитров също даде обещание, че администрацията ще направи всичко в своите пълномощия за по-бързото дотъкмяване на стадиона и построяването на подобаваща инфраструктура към него. " Знаете, че не разделям двата стадиона, желая и Локомотив да получи своя нов и съвременен дом. Това сигурно няма да е последната ни среща, постоянно можете да разчитате на нас за решение на проблемите, които са в нашите благоприятни условия ", увери той последователите и съсобственика Сотков.

Костадин Язов изясни, че до два месеца южната естрада на стадиона ще бъде въведена в употреба, а естрада " Спортклуб " ще бъде приключена при започване на идната година.

" Не считам, че има закъснение на строителните действия, стадионът се строи по график, а и настояването ни е да няма забележки от способените органи при приемане на обекта ", успокои почитателите Язов.
 Крушарски: Целта ни е четвъртото място в крайното класиране
Крушарски: Целта ни е четвъртото място в крайното класиране

" Всички тимове би трябвало да се преценяват с нас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР