Кметът на Перник Станислав Владимиров е готов да излезе на

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров е готов да излезе на
Коментари Харесай

Прокурорски син провокира протест на кмет и перничани

Кметът на Перник Станислав Владимиров е подготвен да излезе на митинг с други поданици на града. Причината е, че локалната полиция бездейства против " махленски тормоз от съмнителни лица ". " Ще желая помощ извън, в случай че пернишката полиция не може или не желае да се оправи с хора, които бият почтени жители в Перник и не получават ответна реакция ", написа Владимиров във Facebook.

Гневната реакция на кмета е предизвикана от нечовечен побой над локалната футболна легенда и сегашен треньор Румен Андонов. " В събота към обяд брачният партньор ми минава през площада, вървейки към колата. Вижда отдалеко, че до светофара стои едно момче. То му споделя " О, здрасти тренер! ". Усмихва се и му подава ръка. С другата ръка стартира да му нанася удари в главата с бокс ", описа брачната половинка на потърпевшия пред bTV. 

За нападението е арестуван, разпитан и освободен 18-годишният Васил Михайлов, който е наследник на локалния прокурор Бисер Михайлов. " Уж съм го блъснал няколко пъти. Той е можел да избяга от агресора след първия удар. Аз съм с патерица, а и няма да взема да се напъвам поради някакъв си старец. Може някъде да не си е върнал парите и някой да го е пребил. Аз не мога да кажа, може и да се е спънал ", отбрани се Михайлов.

След побоя със фамилията на потърпевшия се свързват и други хора, които им изпращат видео, на което се вижда същият юноша да бие и други перничани. " Това може да е монтаж, такива неща аз не върша. Не знам дали сте чували за фотошоп, за монтаж, за такива работи. А и то записите в съда не са доказателства ", разяснява Васил Михайлов.

Въпреки повече от 23 обвинявания против него, 18-годишното момче към момента няма присъда. Неговият татко Бисер Михайлов все още отхвърля коментар. Той от своя страна беше задържан през 2010 година за изнудване и лихварство. По-късно обаче виновността му не беше потвърдена и през днешния ден той е зам.-окръжен прокурор на Перник. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР