Кметът на Париж Ан Идалго изрази притеснението си, че Париж

...
Кметът на Париж Ан Идалго изрази притеснението си, че Париж
Коментари Харесай

Ан Идалго призна, че Париж изпитва затруднения с транспорта за Олимпийските игри през 2024 г.

Кметът на Париж Ан Идалго изрази терзанието си, че Париж няма бъде изцяло подготвен с публичния превоз в столицата по време на Олимпийските игри през 2024 година

В телевизионно изявление нощес, Идалго посочи, че става въпрос за непълен брой и периодичност на влаковете на избрани места. Също по този начин тя уточни като проблем и „ приютяване на бездомните хора. "

„ Все още сме в усложнение с ежедневния превоз и не можем да успеем да наваксаме равнището на акуратност и комфорт за парижани и парижанки “, означи Ан Идалго.

Помолена да посочи какво няма да е готово за Олимпийските и Параолимпийските игри, кметът загатна бъдещата станция RER Порт Майо.

" Всъщност има дефицит на броя на влаковете и честотата им “, изясни тя.

Qu`est-ce qui n`est pas prêt pour les Jeux Olympiques?

La maire de Paris répond chez
— Quotidien (@Qofficiel)

На въпрос дали отговорността пада върху района Ил дьо Франс, който има власт над превоза в района, Ан Идалго отговори: „ На държавното управление също “.

„ Но ние вършим всичко това дружно, тъй че и аз се усещам загрижена “, добави тя.

Не закъсня и реакцията от страна на Валери Пекрес. " Щяхме да оценим наличието на Ан Идалго в комисиите за подвижност на Олимпийските и Параолимпийските игри, в случай че тя има някакви оферти по отношение на превоза “, написа в обществените мрежи президентът на района Ил дьо Франс.

„ Благодарим й, че реши казуса със тапите в Париж, с цел да позволи автобусния трафик! “, пошегува се още веднъж тя.

Коментар направи и министърът на превоза, който също в обществените мрежи посъветва Идалго вместо да дава изявленията по малкия екран, да бъде по дейна в осемте стратегически комитети отговарящи за превоза.

" Мобилността в региона на Париж по време на Олимпийските и Параолимпийските игри съставлява предизвикателство за управляващите, тъй като ние сме поели уговорката 100% от достъпа до местата на надпреварата да може да се реализира с публичен превоз “, акцентира Клеман Бон в свое изявление в края на октомври.

Близо 15 милиона фенове и упълномощени лица се чака да участват на събитията, по-голямата част от които ще се състоят в Париж и Ил дьо Франс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР